Zobacz pełną wersję : Oprogramowanie d70s
Nikon_RC
03-11-2005, 21:59
Witam.Poszukuję angielskiej (najchętniej polskiej) wersji oprogramowania do D70s.Z moim aparatem mam niestety wersję japońską.
Raczej nie masz wersji japonskiej tylko jezyk ustawiony na japonski. Polskiego oficjalnie nie ma. Musisz zmienic jezyk na angielski. Jesli jest tak jak w D70 to wejdz do menu. Dział z kluczykiem i szukaj ekraniku z napisem PAL (w obwodce) pod nim to ustawienie jezyka jak wejdziesz to juz powinno pisac English. Powodzenia
Nikon_RC
11-11-2005, 22:43
Dzięki za odpowiedż , ale ja żle sprecyzowałem pytanie.Chodzi mi o płytkę cd z oprogramowaniem do d70s. W aparacie sobie poradziłem z ustawieniem języka ale gdybym miał płytkę cd to byłoby fajnie.
D70s, nikkor 28-200 af-ed,uv hama
Dzięki za odpowiedż , ale ja żle sprecyzowałem pytanie.Chodzi mi o płytkę cd z oprogramowaniem do d70s. W aparacie sobie poradziłem z ustawieniem języka ale gdybym miał płytkę cd to byłoby fajnie.
To co jest na płytce jest na stronach Nikona w bardziej ludzkim języku niz japoński.
D70s, nikkor 28-200 af-ed,uv hama
Antonina
12-11-2005, 11:39
Zarejestruj aparat na stronie Nikona i w dziale oprogramowanie pobierz PictureProjekt jeśli rzeczywiście nie ma na płytce katalogu EN
Nikon_RC
12-11-2005, 14:06
Dzięki.Lecę,pędzę się zarejestrować.
D70s , nikkor 28-200 af-ed , Cf 1 gb , uv hama