Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Oprogramowanie d70s

Witam.Poszukuję angielskiej (najchętniej polskiej) wersji oprogramowania do D70s.Z moim aparatem mam niestety wersję japońską.

Domyślnie

Raczej nie masz wersji japonskiej tylko jezyk ustawiony na japonski. Polskiego oficjalnie nie ma. Musisz zmienic jezyk na angielski. Jesli jest tak jak w D70 to wejdz do menu. Dział z kluczykiem i szukaj ekraniku z napisem PAL (w obwodce) pod nim to ustawienie jezyka jak wejdziesz to juz powinno pisac English. Powodzenia
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Dzięki za odpowiedż , ale ja żle sprecyzowałem pytanie.Chodzi mi o płytkę cd z oprogramowaniem do d70s. W aparacie sobie poradziłem z ustawieniem języka ale gdybym miał płytkę cd to byłoby fajnie.

D70s, nikkor 28-200 af-ed,uv hama

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikon_RC
    Dzięki za odpowiedż , ale ja żle sprecyzowałem pytanie.Chodzi mi o płytkę cd z oprogramowaniem do d70s. W aparacie sobie poradziłem z ustawieniem języka ale gdybym miał płytkę cd to byłoby fajnie.

To co jest na płytce jest na stronach Nikona w bardziej ludzkim języku niz japoński.

D70s, nikkor 28-200 af-ed,uv hama
    Jacek

Domyślnie

Zarejestruj aparat na stronie Nikona i w dziale oprogramowanie pobierz PictureProjekt jeśli rzeczywiście nie ma na płytce katalogu EN

Domyślnie Re oprogramowanie

Dzięki.Lecę,pędzę się zarejestrować.

D70s , nikkor 28-200 af-ed , Cf 1 gb , uv hama

Uprawnienia umieszczania postów