Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Kaszebe
plonie_las
26-07-2007, 22:50
3 tygodnie temu na chlapowskiej plazy obserwowalem jak paru miejscowych rybakow zmagalo sie ze swoim losem.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Przepraszam, ale ja to widzę, spacerującego gościa z psem, który z pobłażaniem przygląda się innemu człekowi na łódce... brakuje mi zapowiadanego zmagania, dramatyzmu i napięcia... najbardziej napięty wydaje sie pies... taki czujny :( No może się na "pifko" chcą umówić, ale morze za gośno szumi ;) pozdrawiam...
gemini wyjąłeś mi to z ust tfu! klawiatury ;)
Dokladnie jak koledzy wyzej..................
Pozdro............................................
yggdrassill
27-07-2007, 18:45
To piesek już stary jest... moje fotki są z 2003 roku chyba... a może jeszcze wczesniejsze...
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
paparazzo
28-07-2007, 17:29
haha skojarzylo mi sie jako PCHŁA-6 :D
paparazzo
28-07-2007, 17:30
tak poza tym te dwa znacznie lepsze niz pierwsze, jednak ni w zab dop tytulu nie pasuja
yggdrassill
29-07-2007, 11:38
tak poza tym te dwa znacznie lepsze niz pierwsze, jednak ni w zab dop tytulu nie pasuja
bo chyba nie musza pasowac do tytulu? ;) wrzucilem je tylko dla tego pieska....
paparazzo
29-07-2007, 13:16
Osobiscie wydaje mi sie, ze jesli juz cos sugerujesz odbiorcy to sugestia powinna byc widoczna... bo rybakow zmagajacych sie ze swoim losem to ja tam nie widze :|
wiec albo zostawic bez albo jakos sensownie :)
Pozdrawiam serdecznie!
yggdrassill
29-07-2007, 16:20
Osobiscie wydaje mi sie, ze jesli juz cos sugerujesz odbiorcy to sugestia powinna byc widoczna... bo rybakow zmagajacych sie ze swoim losem to ja tam nie widze :|
wiec albo zostawic bez albo jakos sensownie :)
Pozdrawiam serdecznie!
tylko nie ja jestem autorem watku i pierwszego zdjecia... swoje wkleilem jako ciekawostke, bo pies jest najwyrazniej ten sam mimo uplywu lat... moze powinienem wstawic same linki, wtedy byloby jasniej ;)
david555
29-07-2007, 16:22
To Ci, Panie Dziejaszku zmagania, sielanka raczej, ale co tam.:)
paparazzo
30-07-2007, 12:29
tylko nie ja jestem autorem watku i pierwszego zdjecia...
haha :D nie zwrocilam uwagi na nick - przepraszam Cie bardzo ;)
plonie_las
30-07-2007, 18:52
Nie jestem jeszcze az tak obeznany z zasadami dzialania tego forum i niestety nie bylem swiadomy, ze dodatkowe informacje przy zdjeciu musza byc dodatkiem do tytulu lub jego rozwinieciem. Jesli tak jest to bardzo przepraszam odbiorcow. A jesli tak nie jest to przesylam wszystkim "czepiajacym sie" kolejne zdjecie z serii (ktore nie musi byc tutaj chyba tez arcydzielem) - z dedykacja oczywiscie...
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Heh - nie bierz tego do siebie. Po prostu to co napisałeś zostało odczytane jako opis zdjęcia, a nie mało związany komentarz. Stąd po przeczytaniu ludzie oczekiwali dramatyzmu, a twoje zdjęcie takie nie jest.
paparazzo
31-07-2007, 15:11
dokladnie tak jak napisal Macro... :)