Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Bez wydziwiania
nie wiem czy było :
86018
Podoba mi się. Nawet bardzo.
fafniak, bez wydziwiania, a jednak podoba mi się :D
Brakuje mi podstawy dla łokci, biurko, krzesło czy kochanek. Jakoś tak przycięte w łokciach (ale to moje wrażenie).
Zdjęcie bardzo ładne i bardzo ładnie szumi ziarnem w pozytywnym znaczeniu.
łokcie były oparte o kolana.. nogi... coś w tym stylu - nie wyglądało to dobrze :)
86030
A to spoko.
Dałeś jaśniejsze zdjęcie w odpowiedzi. Nawet fajniejsze - biodra teraz wyraźniej widać.
RomanZWrocławia
11-02-2025, 20:15
Na pierwszym ciekawsze, bardziej dynamiczne ułożenie dłoni, na drugim szukałbym ułożenia przedramion bardziej po przekątnej kadru, przeciwnej do osi w której przechylona jest głowa. Inaczej mówiąc twarz zostaje w tym miejscu kadru gdzie jest , łokcie przsuwają się w kierunku prawego dolnego rogu kadru. To tak, żeby było 8 znaków. Z tą modelką w ciemno biorę wszystkie zdjęcia.
Na pierwszym ciekawsze, bardziej dynamiczne ułożenie dłoni, na drugim szukałbym ułożenia przedramion bardziej po przekątnej kadru, przeciwnej do osi w której przechylona jest głowa. Inaczej mówiąc twarz zostaje w tym miejscu kadru gdzie jest , łokcie przsuwają się w kierunku prawego dolnego rogu kadru. To tak, żeby było 8 znaków. Z tą modelką w ciemno biorę wszystkie zdjęcia.
Wydaje mi się że po przyjęciu twojej propozycji ta kompozycja stała by sie cięższa. Teraz ma delikatność bo schodzi w "V" a przesunięcie łokci w prawo(bo taka musiałaby być naturalna konsekwencja) spowodowałoby pojawienie się ciała modelki i rozbicie w efekcie tej "V"ki
RomanZWrocławia
11-02-2025, 21:12
Sprawdź na następnym z nią plenerze
Bez wydziwiania
A mi się najbardziej podobają Twoje zdjęcia właśnie takie bez wydziwiania, albo jak jest go mało. :razz: