Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Bez wydziwiania

Domyślnie

Podoba mi się. Nawet bardzo.
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

fafniak, bez wydziwiania, a jednak podoba mi się
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dobre pytanie

Domyślnie

Brakuje mi podstawy dla łokci, biurko, krzesło czy kochanek. Jakoś tak przycięte w łokciach (ale to moje wrażenie).
    Zdjęcie bardzo ładne i bardzo ładnie szumi ziarnem w pozytywnym znaczeniu.

Domyślnie

łokcie były oparte o kolana.. nogi... coś w tym stylu - nie wyglądało to dobrze
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	MKR09659_Nik_1_Nik_DxO.jpg
Wyświetleń:	8
Rozmiar:	2,77 MB
ID:	86030

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dobre pytanie

Domyślnie

A to spoko.
    Dałeś jaśniejsze zdjęcie w odpowiedzi. Nawet fajniejsze - biodra teraz wyraźniej widać.

Domyślnie

Na pierwszym ciekawsze, bardziej dynamiczne ułożenie dłoni, na drugim szukałbym ułożenia przedramion bardziej po przekątnej kadru, przeciwnej do osi w której przechylona jest głowa. Inaczej mówiąc twarz zostaje w tym miejscu kadru gdzie jest , łokcie przsuwają się w kierunku prawego dolnego rogu kadru. To tak, żeby było 8 znaków. Z tą modelką w ciemno biorę wszystkie zdjęcia.
    myślę co piszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    Na pierwszym ciekawsze, bardziej dynamiczne ułożenie dłoni, na drugim szukałbym ułożenia przedramion bardziej po przekątnej kadru, przeciwnej do osi w której przechylona jest głowa. Inaczej mówiąc twarz zostaje w tym miejscu kadru gdzie jest , łokcie przsuwają się w kierunku prawego dolnego rogu kadru. To tak, żeby było 8 znaków. Z tą modelką w ciemno biorę wszystkie zdjęcia.
    Wydaje mi się że po przyjęciu twojej propozycji ta kompozycja stała by sie cięższa. Teraz ma delikatność bo schodzi w "V" a przesunięcie łokci w prawo(bo taka musiałaby być naturalna konsekwencja) spowodowałoby pojawienie się ciała modelki i rozbicie w efekcie tej "V"ki

Domyślnie

Sprawdź na następnym z nią plenerze
    myślę co piszę

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów