PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Nadchodzi...

Zaziel
09-07-2007, 09:53
http://plfoto.com/zdjecia_new/1284681.jpg

Al Bundy
09-07-2007, 10:40
Nie trafiłeś do mnie niestety...

puchbeary
09-07-2007, 11:45
Cud życia, rodziny, generalnie miód i woda na młyn LPR. A teraz o zdjęciu... ...bez rewelacji. Centralnie do bólu. Właściwie za wyjątkiem czerwieni bucików nic nie przykuwa uwagi.

nie zapamietam tej foty, ot pstryk.

Paweł Tometczak
09-07-2007, 11:46
Dla mnie zdjęcie nie jest ciekawe.

Kraftsman
09-07-2007, 12:04
Pomysł fajny - popracowałbym nad wykonaniem. Mogłoby być bardziej symetrycznie i sterylnie. I tło chyba mniej powinno rzucać się w oczy.

to_ti
09-07-2007, 12:04
Hmm...tematyka dobra

pebees
09-07-2007, 12:15
Pomysł ciekawy. Jedna ręka żółta, druga prawie naturalna. Kolorystyka mi nie leży. I nie wiem czemu mam wrażenie, że to facet trzyma te buciki :D

Phoenix
09-07-2007, 12:17
to nie to, albo trzeba ten temat bardzo delikatnie ruszyc...czyli jakies dlonie tatusia na brzuszku itp+bardziej kontrowe oswietlenie, lub z kolei bardziej pojsc w kierunku radosnym...a tu wyszlo jakby to tatus kompakcikiem strzelil...nie widac, ze to studio i z pomyslem :)...naprawde Macku tak widze :)

Zaziel
09-07-2007, 18:00
Pomijając odwetowe komenty nieszczesliwcow odpowiadam : Kraftsman - nie chcialem nic sterylnego i do centymetrow symetrycznego, sesja byla spontaniczna i bez aptekarskiego pisania storyboardu. Bawilismy sie swietnie zreszta. pebees - buciki trzyma stojaca za modelka jej starsza corka, ot taka mala zasadzka na "spostrzegawczych" upierdów, ktorym tym razem sie nie udalo tego wykryc :D. Jaca - wstrzymaj sie z ocenami, nie widziales reszty fot :D , mysle , ze Cie zaskocze tym razem hue hue hue. Pozdrowka all ( procz ignorowanych łosi)

k2-kabala
09-07-2007, 18:13
Pomijając odwetowe komenty nieszczesliwcow odpowiadam : Kraftsman - nie chcialem nic sterylnego i do centymetrow symetrycznego, sesja byla spontaniczna i bez aptekarskiego pisania storyboardu. Bawilismy sie swietnie zreszta. pebees - buciki trzyma stojaca za modelka jej starsza corka, ot taka mala zasadzka na "spostrzegawczych" upierdów, ktorym tym razem sie nie udalo tego wykryc :D. Jaca - wstrzymaj sie z ocenami, nie widziales reszty fot :D , mysle , ze Cie zaskocze tym razem hue hue hue. Pozdrowka all ( procz ignorowanych łosi)

Nie wiem, o co chodzi z komentarzami do tego zdjęcia, zdjęcie jest spontaniczne (mimo że pozowane),
radosne i co z tego że kadr centralny i inne tego typu ... . podoba mi sie to co zdjęcie przedstawia (mówi do mnie). Zdziwiło mnie to że to nie są dłonie przyszłej mamy ;) .
Pozdrawiam

NiseriN
09-07-2007, 23:30
Może jestem jakiś inny ale mi się podoba pomysł i wykonanie... i takie było pierwsze odczucie spoglądając na to zdjęcie...

kobyll
09-07-2007, 23:58
A mnie coraz bardziej wkurza to, że ludzie na forum nie oceniają zdjęcia tylko autora... I albo smarują od góry do dołu albo na odwrót. Zaziel mimo, że nie będe ukrywał twoje komenty czasami aż kipią arogancją (podobnie jak jeszcze kilku innych użytkowników :)) i też Ci się należy troszeczke za to :twisted: to zdjęcie uważam za bardzo dobre. Bardzo mi się podoba i gratuluje zarówno pomysłu jak i wykonania. Uważam, że powinniśmy być wszyscy obiektywni w ocenie fotografii niestety tak nie jest....
Jeszcze raz gratuluje fotki i pozdrawiam (wszystkich !!!!!! :)) !!!!!!!!

yans
10-07-2007, 08:59
Minus. Macierzyństwo kojarzy się z ciepłem i spokojem. A zdjęcie wygląda jak z gabinetu zabiegowego z mocnym sztucznym światłem. Upiorne czerwone buciki też mi nie pasują. Pozdrawiam.

nonone
10-07-2007, 09:33
Jakkolwiek wiekszosc Twoich zdjec mi sie podoba, to jednak budzi we mnie niesmak i pierwsze skojarzenie jakie nasunelo to ostrzezenie przed niechciana ciaza. Sorki jezeli kogos tym urazilem, ale takie jest moje odczucie, moze przez to ze w moim otoczeniu, robi sie z tego plaga. Co do aspektow technicznych to ja sie nie wypowiadam bo mi daleko do jakiegokolwiek poziomu :)

Pozdrawiam,
Nonone