Szukaj
Nie trafiłeś do mnie niestety...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
...bez rewelacji. Centralnie do bólu. Właściwie za wyjątkiem czerwieni bucików nic nie przykuwa uwagi.Zamieszczone przez Zaziel
Zamieszczone przez Zaziel
Pomysł fajny - popracowałbym nad wykonaniem. Mogłoby być bardziej symetrycznie i sterylnie. I tło chyba mniej powinno rzucać się w oczy.
Hmm...tematyka dobra
Pomysł ciekawy. Jedna ręka żółta, druga prawie naturalna. Kolorystyka mi nie leży. I nie wiem czemu mam wrażenie, że to facet trzyma te buciki![]()
to nie to, albo trzeba ten temat bardzo delikatnie ruszyc...czyli jakies dlonie tatusia na brzuszku itp+bardziej kontrowe oswietlenie, lub z kolei bardziej pojsc w kierunku radosnym...a tu wyszlo jakby to tatus kompakcikiem strzelil...nie widac, ze to studio i z pomyslem...naprawde Macku tak widze
![]()
Pozdrówka Jacek ....
Pomijając odwetowe komenty nieszczesliwcow odpowiadam : Kraftsman - nie chcialem nic sterylnego i do centymetrow symetrycznego, sesja byla spontaniczna i bez aptekarskiego pisania storyboardu. Bawilismy sie swietnie zreszta. pebees - buciki trzyma stojaca za modelka jej starsza corka, ot taka mala zasadzka na "spostrzegawczych" upierdów, ktorym tym razem sie nie udalo tego wykryc. Jaca - wstrzymaj sie z ocenami, nie widziales reszty fot
, mysle , ze Cie zaskocze tym razem hue hue hue. Pozdrowka all ( procz ignorowanych łosi)
Nie wiem, o co chodzi z komentarzami do tego zdjęcia, zdjęcie jest spontaniczne (mimo że pozowane),
radosne i co z tego że kadr centralny i inne tego typu ... . podoba mi sie to co zdjęcie przedstawia (mówi do mnie). Zdziwiło mnie to że to nie są dłonie przyszłej mamy.
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami