Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Nadchodzi...

Zaziel
    Gość

Domyślnie Nadchodzi...

Domyślnie

Nie trafiłeś do mnie niestety...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaziel
    Cud życia, rodziny, generalnie miód i woda na młyn LPR. A teraz o zdjęciu...
    ...bez rewelacji. Centralnie do bólu. Właściwie za wyjątkiem czerwieni bucików nic nie przykuwa uwagi.
    Cytat Zamieszczone przez Zaziel
    nie zapamietam tej foty, ot pstryk.

Domyślnie

Dla mnie zdjęcie nie jest ciekawe.
    pattom

Domyślnie

Pomysł fajny - popracowałbym nad wykonaniem. Mogłoby być bardziej symetrycznie i sterylnie. I tło chyba mniej powinno rzucać się w oczy.

pebees
    Gość

Domyślnie

Pomysł ciekawy. Jedna ręka żółta, druga prawie naturalna. Kolorystyka mi nie leży. I nie wiem czemu mam wrażenie, że to facet trzyma te buciki

Domyślnie

to nie to, albo trzeba ten temat bardzo delikatnie ruszyc...czyli jakies dlonie tatusia na brzuszku itp+bardziej kontrowe oswietlenie, lub z kolei bardziej pojsc w kierunku radosnym...a tu wyszlo jakby to tatus kompakcikiem strzelil...nie widac, ze to studio i z pomyslem ...naprawde Macku tak widze
    Pozdrówka Jacek ....

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Pomijając odwetowe komenty nieszczesliwcow odpowiadam : Kraftsman - nie chcialem nic sterylnego i do centymetrow symetrycznego, sesja byla spontaniczna i bez aptekarskiego pisania storyboardu. Bawilismy sie swietnie zreszta. pebees - buciki trzyma stojaca za modelka jej starsza corka, ot taka mala zasadzka na "spostrzegawczych" upierdów, ktorym tym razem sie nie udalo tego wykryc . Jaca - wstrzymaj sie z ocenami, nie widziales reszty fot , mysle , ze Cie zaskocze tym razem hue hue hue. Pozdrowka all ( procz ignorowanych łosi)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaziel Zobacz posta
    Pomijając odwetowe komenty nieszczesliwcow odpowiadam : Kraftsman - nie chcialem nic sterylnego i do centymetrow symetrycznego, sesja byla spontaniczna i bez aptekarskiego pisania storyboardu. Bawilismy sie swietnie zreszta. pebees - buciki trzyma stojaca za modelka jej starsza corka, ot taka mala zasadzka na "spostrzegawczych" upierdów, ktorym tym razem sie nie udalo tego wykryc . Jaca - wstrzymaj sie z ocenami, nie widziales reszty fot , mysle , ze Cie zaskocze tym razem hue hue hue. Pozdrowka all ( procz ignorowanych łosi)
    Nie wiem, o co chodzi z komentarzami do tego zdjęcia, zdjęcie jest spontaniczne (mimo że pozowane),
    radosne i co z tego że kadr centralny i inne tego typu ... . podoba mi sie to co zdjęcie przedstawia (mówi do mnie). Zdziwiło mnie to że to nie są dłonie przyszłej mamy .
    Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów