Zobacz pełną wersję : Odbitki z Empiku
Antonina
14-10-2005, 13:55
Witam
Dostałam wczoraj z Empiku taką ofertę i mam pytanie czy ktoś korzystał z ich usług??> http://www.empikfoto.pl/
robilem 20x30 w Empiku bo mialem bezplatny kupon.
powiem tak: gdybym kuponu nie mial, to bym tych odbitek nie robil. o ile kolory i tonalnosci robia dobrze, o tyle ogolna jakos druku jest kiepska. przy cenie 8zl (po znizce, bo normalnie 10zl) to MSZ zdecydowanie za drogo.
nie chcialbym podciagac pod jeden mianownik wszystkich labow Empiku, bo do czynienia mialem tylko z Wroclawskim. ale wrazenia mam na nie
Antonina
14-10-2005, 14:16
OK dzięki to jednak nie ryzykuje zostaje przy WILABIE :D
Pozdrawiam
Leon13th
14-10-2005, 14:24
A ktoś może korzystał w Warszawie,akurat mam kilka kuponów i chce zrobić sobie 20x30,nie wiecie jak z jakością tego labu w Wawie :?:
A ktoś może korzystał w Warszawie,akurat mam kilka kuponów i chce zrobić sobie 20x30,nie wiecie jak z jakością tego labu w Wawie :?:
czy dobrze kombinuje, ze Ty masz te kupony stad skad i ja je mialem ? :-)
Leon13th
14-10-2005, 14:47
Dokładnie te same :mrgreen:
Marcin Stawiarz
14-10-2005, 14:52
no ja mam tez z tego samego zrodla co Wy :) he hehe
dawalem 2 razy do wywolania tam zdjecia, 2 razy dokladnie te same pliki (15x21), po ok 70 zdjec i obie serie roznia sie od siebie diametralnie, jedna seria jest naprawde ladnie wydrukowana, ale ta druga to koszmar, jakby farby pozalowali, zero kolorow, za jasne, normalnie tragedia, a pliki dokladnie te same.
ale ta druga to koszmar, jakby farby pozalowali, zero kolorow, za jasne, normalnie tragedia, a pliki dokladnie te same.
moze Ci pliki wyblakly od lezenia na oswietlonym dysku :-)
gmoszkow
14-10-2005, 23:59
ale ta druga to koszmar, jakby farby pozalowali, zero kolorow, za jasne, normalnie tragedia, a pliki dokladnie te same.
moze Ci pliki wyblakly od lezenia na oswietlonym dysku :-)
Zdecydowanie, musisz trzymać CD w zacienionym miejscu i najlepiej w chłodnym :-)
Grzegorz