Zobacz pełną wersję : Grań
Hej,
Ależ był piękny świt tego dnia :)
Podoba się Wam?
21737
krzysztofz24
27-02-2019, 00:27
Nienawidze cie;-)
Za to ze tak czesto jezdzisz w gory i ci sie taki warun trafia:-);-).
A na powaznie. T ozdjecie mnie chwyta. Nie jest jakies the best, ale jest bardzo przyjemnie.
To swiatlo blakajace sie po szczytach, fajna jest tez przezroczystosc warstwy chmur i ze cos przez nia widac.
Jak to bylo w piosence o grach; "przepieknie jest"...
P.s Z uwag techniczno-obrobkowych, to mozna by leciutko (tyci, tyci;-) ) ten kolorek na szczytach i niebie podciagnac. Ociupinke, to by dodalo ciut powera tej scenie.
Nienawidze cie;-)
Za to ze tak czesto jezdzisz w gory i ci sie taki warun trafia:-);-).
A na powaznie. T ozdjecie mnie chwyta. Nie jest jakies the best, ale jest bardzo przyjemnie.
To swiatlo blakajace sie po szczytach, fajna jest tez przezroczystosc warstwy chmur i ze cos przez nia widac.
Jak to bylo w piosence o grach; "przepieknie jest"...
P.s Z uwag techniczno-obrobkowych, to mozna by leciutko (tyci, tyci;-) ) ten kolorek na szczytach i niebie podciagnac. Ociupinke, to by dodalo ciut powera tej scenie.
Hehe - ano widzisz chciałbym częściej ale pewnie sam wiesz, że to nie takie proste :)
Z warunem to też różnie bywa. Czasem człowiek jedzie szmat drogi i jedno zdjęcie przywiezie. Przez te lata nauczyłem się, że zdjęcia jasne fajna sprawa ale to co najważniejsze i tak zostaje gdzieś tam w głowie, podczas wchodzenia po nocy w zimnie i śniegu. Zdjęcia to naprawdę świetna sprawa ale gdyby ich w ogóle nie było to i tak byłoby warto wskrabać się na szczyt :)
Co do technikaliów to pokombinuję jeszcze. Dzięki za sugestię.
Jest moc. Prostota, planowość i szczypta światła. Piękne zdjęcie
Denerwujesz nas, kiedy my w robocie to Ty takie zdjęcia trzaskasz i po górach łazisz ;-)
Nie mam uwag Mistrzu.
Jest moc. Prostota, planowość i szczypta światła. Piękne zdjęcie
Dzięki za motywujące słowa :)
Denerwujesz nas, kiedy my w robocie to Ty takie zdjęcia trzaskasz i po górach łazisz ;-)
Nie mam uwag Mistrzu.
moshica Faktycznie piękny świt był tego dnia. Jeszcze sporo nauki przede mną ale dzięki za miłe słowa :)
sokarsg-1
01-03-2019, 21:51
Kurcze przez zdjęcia pewnej osoby, publikującej też na tym forum, zastanawiam się na ile róż jest oryginalny? Widziałem takie efekty dosłownie parę razy w życiu ale owa osoba spieprzyła mi perspektywę i nie mogę ze spokojem oglądać zdjęć z takich warunków, bo zawsze mnie nurtuje pytanie na ile to ,,matka natura'' a na ile ,,photoshop''.
G-creative
10-03-2019, 23:41
Klasa! Świetna odsłona
Cudne kilkuplanowe zdjęcie!