Zobacz pełną wersję : Badanie rynku - BLOG
JASTRZEBSKA&KILAR
28-11-2016, 14:34
Cześ, piszę ponieważ chcę się rozeznać czy są na forum osoby chętne do przeczytania na blogu szczegółowych opisów sesji pod względem ustawienia światła, zastosowania różnych modyfikatorów wraz ze zobrazowanymi przykładami a także z zastosowanie kilkudziesięciu podstawowych w modelinku pozycji. Robię taki mały rekonesans bo chciałbym stworzyć coś przydatnego, oczywiście darmowego. Największą nagrodą dla mnie są czytelnicy. No po prostu czy interesują Was takie publikacje, zagadnienia i czy chcielibyście o tym poczytać? Wszelkie opinią mile widziane.
Cześ, piszę ponieważ chcę się rozeznać czy są na forum osoby chętne do przeczytania na blogu szczegółowych opisów sesji pod względem ustawienia światła, zastosowania różnych modyfikatorów wraz ze zobrazowanymi przykładami a także z zastosowanie kilkudziesięciu podstawowych w modelinku pozycji. Robię taki mały rekonesans bo chciałbym stworzyć coś przydatnego, oczywiście darmowego. Największą nagrodą dla mnie są czytelnicy. No po prostu czy interesują Was takie publikacje, zagadnienia i czy chcielibyście o tym poczytać? Wszelkie opinią mile widziane.
1 zainteresowanego juz masz ;-)
wojtekd3
28-11-2016, 17:17
Chętnie zobaczę. Brakuje rzetelnie zrobionych takich przewodników w języku polskim.
JASTRZEBSKA&KILAR
28-11-2016, 17:19
Super, na więc podejmę się tego. Mam pomysł na całość, jedynie jeszcze nie wiem na jakie części i na ile części podzielę całość.
Antek123
28-11-2016, 17:53
Ja też bym się chętnie nauczył czegoś nowego ;)
JASTRZEBSKA&KILAR
28-11-2016, 18:34
Do weekendu opracuję pierwszą lekcję.
tregarth
01-12-2016, 08:41
Bardzo chętnie będę śledził wątek
Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka