Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Badanie rynku - BLOG

Cześ, piszę ponieważ chcę się rozeznać czy są na forum osoby chętne do przeczytania na blogu szczegółowych opisów sesji pod względem ustawienia światła, zastosowania różnych modyfikatorów wraz ze zobrazowanymi przykładami a także z zastosowanie kilkudziesięciu podstawowych w modelinku pozycji. Robię taki mały rekonesans bo chciałbym stworzyć coś przydatnego, oczywiście darmowego. Największą nagrodą dla mnie są czytelnicy. No po prostu czy interesują Was takie publikacje, zagadnienia i czy chcielibyście o tym poczytać? Wszelkie opinią mile widziane.
    Fuji X-Pro 2 + Fuji X-E2 + Fujinon XF 56 mm f/1,2 R + Fujinon XF 18-55 mm f/2,8-4 OIS + Fujinon XC 50-230 mm f/4,5-6,7 OIS + Cała masa sprzętu studyjnego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JASTRZEBSKA&KILAR Zobacz posta
    Cześ, piszę ponieważ chcę się rozeznać czy są na forum osoby chętne do przeczytania na blogu szczegółowych opisów sesji pod względem ustawienia światła, zastosowania różnych modyfikatorów wraz ze zobrazowanymi przykładami a także z zastosowanie kilkudziesięciu podstawowych w modelinku pozycji. Robię taki mały rekonesans bo chciałbym stworzyć coś przydatnego, oczywiście darmowego. Największą nagrodą dla mnie są czytelnicy. No po prostu czy interesują Was takie publikacje, zagadnienia i czy chcielibyście o tym poczytać? Wszelkie opinią mile widziane.
    1 zainteresowanego juz masz

Domyślnie

Chętnie zobaczę. Brakuje rzetelnie zrobionych takich przewodników w języku polskim.

Domyślnie

Super, na więc podejmę się tego. Mam pomysł na całość, jedynie jeszcze nie wiem na jakie części i na ile części podzielę całość.
    Fuji X-Pro 2 + Fuji X-E2 + Fujinon XF 56 mm f/1,2 R + Fujinon XF 18-55 mm f/2,8-4 OIS + Fujinon XC 50-230 mm f/4,5-6,7 OIS + Cała masa sprzętu studyjnego

Domyślnie

Też chętnie poczytam
    Nie ma się czym chwalić

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Myszków,woj.Śląskie

Domyślnie

Ja też bym się chętnie nauczył czegoś nowego
    Nikon D300s+Tamron 150-600 vc usd+Tokina 11-16 II+Tamron 17-50 Vc
    https://www.facebook.com/FotografiaK...homepage_panel

Domyślnie

Do weekendu opracuję pierwszą lekcję.

Domyślnie

Pisze sie na newslstter
    FiX-owe Nikony
    http://zoltyserwisfotograficzny.info
    niezależne opinie klientów o serwisie "N"

Domyślnie

Bardzo chętnie będę śledził wątek

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
    D5300 + NIKKOR 18-105 + SIGMA 35mm 1.4 A