PDA

Zobacz pełną wersję : torby lowepro

dabek
27-05-2007, 17:11
WITAM. Nie jestem pewien czy to dobry dział ale może ktoś będzie wiedział .
Nabyłem na allegro torbę Lowepro SlingShot 200 AW i chciłbym potwierdzi informacje którą usłyszałem od sprzedawcy kiedy ją oglądałem w sklepie.
Chodzi o szary kawałek materiały wszyty na stałe w główną część do której chowa się aparat .
Sprzedawca mówił ,że jest to ściereczka do czyszczenia optyki .
Jednak zanim spróbuję to wole się upewnić aby nie narobić sobie kłopotów czy ktoś to stosuje czy lepiej nabyc coś bardziej specjalizowanego ??
Zaznaczam ,że nie chodzi mi o pokrowiec też szary chroniący od deszczu itp

mini21
27-05-2007, 18:45
hehe, ściereczka do optyki :mrgreen:
A to dobre.
Ta "ściereczka" ma za zadanie "ochronić" ekranik lcd przed zarysowaniami, taka zwykła szmatka do przykrycia.

arthx
27-05-2007, 18:49
nie ma to jak "kompetetny" sprzedawca.....

mini21
27-05-2007, 18:59
Szkoda, że nie powiedział, że to szmatka do czyszczenia matrycy :lol:

bukowy dziad
27-05-2007, 19:32
oj zalezy kto jak sie piesci ze swoimi szklami. ta szmatka w lowepro (akurat tata w malej torebce ma cos takiego, ale zaloze sie, ze chodzi o to samo) jest mieciutka i wlasciwie dobrze by sie do czyszczenia nadawala, gdyby nie imho 2 powody, dla ktorych sie nie nadaje: 1 - niezbyt to wygodne, skoro przytwierdzone jest to do torby. 2 - wiadomo - aparat ma sie w tlustej lapie, na ekraniku przewaznie tluszczu mniej lub bardziej widocznego jest cala masa, a ta szmatka ma z tym stycznosc, wiec szybko traci uzytecznosc...

dabek
27-05-2007, 21:54
Dzięki wszystkim ,coś mi sie to wydawało podejrzane więc wolałem sie upewnić zanim przyjdzie mi kiedyś taki pomysł :confused: .