Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: torby lowepro

Domyślnie torby lowepro

WITAM. Nie jestem pewien czy to dobry dział ale może ktoś będzie wiedział .
    Nabyłem na allegro torbę Lowepro SlingShot 200 AW i chciłbym potwierdzi informacje którą usłyszałem od sprzedawcy kiedy ją oglądałem w sklepie.
    Chodzi o szary kawałek materiały wszyty na stałe w główną część do której chowa się aparat .
    Sprzedawca mówił ,że jest to ściereczka do czyszczenia optyki .
    Jednak zanim spróbuję to wole się upewnić aby nie narobić sobie kłopotów czy ktoś to stosuje czy lepiej nabyc coś bardziej specjalizowanego ??
    Zaznaczam ,że nie chodzi mi o pokrowiec też szary chroniący od deszczu itp

Domyślnie

hehe, ściereczka do optyki
    A to dobre.
    Ta "ściereczka" ma za zadanie "ochronić" ekranik lcd przed zarysowaniami, taka zwykła szmatka do przykrycia.

Domyślnie

nie ma to jak "kompetetny" sprzedawca.....
    d80+grip | 18-70DX | N50/1.8D | N70-300G | Tamrac Velocity 9
    N105/2.8+N70-300VR na etapie zbierania kasy

Domyślnie

Szkoda, że nie powiedział, że to szmatka do czyszczenia matrycy

Domyślnie

oj zalezy kto jak sie piesci ze swoimi szklami. ta szmatka w lowepro (akurat tata w malej torebce ma cos takiego, ale zaloze sie, ze chodzi o to samo) jest mieciutka i wlasciwie dobrze by sie do czyszczenia nadawala, gdyby nie imho 2 powody, dla ktorych sie nie nadaje: 1 - niezbyt to wygodne, skoro przytwierdzone jest to do torby. 2 - wiadomo - aparat ma sie w tlustej lapie, na ekraniku przewaznie tluszczu mniej lub bardziej widocznego jest cala masa, a ta szmatka ma z tym stycznosc, wiec szybko traci uzytecznosc...

Cool

Dzięki wszystkim ,coś mi sie to wydawało podejrzane więc wolałem sie upewnić zanim przyjdzie mi kiedyś taki pomysł .

Uprawnienia umieszczania postów