Zobacz pełną wersję : Sprawdzony web-designer.
foto4deg
20-07-2015, 09:22
Potrzebuję namiary na sprawdzone człowieka, który zrobi dobrą stronę internetową. Forumowy kolego piwkoo wybył chyba na wakacje, a ja potrzebuję stworzyć stronę do końca sierpnia. Ktoś coś?
foto4deg
05-10-2015, 10:38
Dobra, strona jest, mogę polecić z czystym sumieniem kolegę docxxx! :)
To moze pochwal sie jak to wyszlo.
foto4deg
07-10-2015, 16:30
Chyba nie :p Znając życie zaraz zostanę zjechany przez forumowych specjalistów od zdjęć ślubnych :D
Przynajmniej mógłbyś coś skorzystać.
Gorzej by było, jakbyś został zjechany przez forumowych "specjalistów od wszystkiego" ;)
Dobra, strona jest, mogę polecić z czystym sumieniem kolegę docxxx! :)
Ale do końca sierpnia to się chyba nie wyrobił? :-)
foto4deg
07-10-2015, 17:55
Merde, wyrobił się w terminie, do tego wykazał anielską cierpliwością :) Ja się nie wyrobiłem z wpisem i sam przez prywatne sprawy naciągnąłem oddanie strony o tydzień :D
FelTom, jak mówisz, że skorzystam, to łap : fotograftilbryllup.no
FelTom, jak mówisz, że skorzystam, to łap : fotograftilbryllup.no
Czemu mieszasz norweski z angielskim?
foto4deg
07-10-2015, 18:14
Mam też klientów tylko angielsko języcznych. Myślisz, że to odstrasza potencjalnego norweskiego klienta?
EDYTA:
Mówisz o kategorii "O mnie?"
Kurde, teraz zauważyłem, że "kontakt" jest pomieszany. Zaraz pozmieniam.
Masz joomlę, nie lepiej zrobić przełączanie języka?
Zaplecze -> rozszerzenia -> języki - dodajesz te które potrzebujesz
następnie w Dodatkach szukasz "system - filtr języków", musisz go aktywować
kolejny krok to rozszerzenia -> moduły, dodajesz moduł "przełącznik języka"
zostaje jeszcze treść - artykuły muszą być w obu językach
na koniec tworzysz menu :)
//edit
dobrze by było też dodać keywords i description
Czemu mieszasz norweski z angielskim?
Mam też klientów tylko angielsko języcznych. Myślisz, że to odstrasza potencjalnego norweskiego klienta?
EDYTA:
Mówisz o kategorii "O mnie?"
Kurde, teraz zauważyłem, że "kontakt" jest pomieszany. Zaraz pozmieniam.
Skorzystałeś już szybciej niż myślałem ;)
Masz joomlę, nie lepiej zrobić przełączanie języka?
Mogę to zrobić ;)
Wiadomo że rozmiar ma duże znaczenie:mrgreen: więc powiedzcie mi dobrzy ludzie jak to jest z tymi rozmiarami zdjęć na własnej stronie? Gdzie jest rozsądna granica pomiędzy wielkością zdjęcia a szybkością ładowania się tychże zdjęć? Czy sądzicie że rozmiar zdjęcia w poziomie 1024 i w pionie 850 nie jest za mały w dzisiejszych czasach? Na pewno taka strona będzie się otwierać dość szybko, ale takie zmniejszenie zdjęć powoduje czasami ze tzw. czar pryska.
Ok, ale wez pod uwage ze nie kazdy ma monitor fullhd. Ja sam to przerabialem i teraz uzywam 900x600, ew 1200x900.
A co samej wagi, wszystko w granicach normy, tj. 300-500KB. Hostingu raczej nie zabijesz (no chyba, ze prowadzisz portal z mnóstwem odwiedzin), ale przy zdjeciach 2-3MB już musisz trochę poczekać na ich wyświetlenie.
I nie patrz na to, ze masz neta np. 100mbit/s. Waskim gardlem jest predkosc od serwera, ktora waha sie w okolicach 1MB/s.