Witam. Możecie polecić jakiegoś dobrego fotografa do wykonania sesji noworodkowej mojego synka ur. 15.06.2015. Mieszkam w Warszawie na Białołęce. Ogólnie z dojazdem do studia nie ma problemu ale wiadomo czym blizej domu tym lepiej. Będę wdzięczny za jakieś propozycje.
Witam. Możecie polecić jakiegoś dobrego fotografa do wykonania sesji noworodkowej mojego synka ur. 15.06.2015. Mieszkam w Warszawie na Białołęce. Ogólnie z dojazdem do studia nie ma problemu ale wiadomo czym blizej domu tym lepiej. Będę wdzięczny za jakieś propozycje.
Witam, przeglądałam portal co prawda ślubny (chyba nawet ten http://www.fotografia-slubna.pl ) , ale ogłoszenia nie dotyczą tylko fotografów ślubnych, sądzę, że znajdziesz tam odpowiedniego profesjonalistę do pracy z dziećmi. Taka sesja pociech to coś wspaniałego, sama zastanawiałam się nad taką, tylko nie wiem czy zdecydowałabym się na sesję w studiu, chyba wolałabym plener