Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa/POLSKA delegacja

Domyślnie Sesja nowordkowa

Witam. Możecie polecić jakiegoś dobrego fotografa do wykonania sesji noworodkowej mojego synka ur. 15.06.2015. Mieszkam w Warszawie na Białołęce. Ogólnie z dojazdem do studia nie ma problemu ale wiadomo czym blizej domu tym lepiej. Będę wdzięczny za jakieś propozycje.
    N D7100 + S 10-20mm + T 18-55 mm 2.8 + N 50mm 1.8D + S 70-300mm + N 10,5 2.8 + SB 700

moniq12
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fazinsk Zobacz posta
    Witam. Możecie polecić jakiegoś dobrego fotografa do wykonania sesji noworodkowej mojego synka ur. 15.06.2015. Mieszkam w Warszawie na Białołęce. Ogólnie z dojazdem do studia nie ma problemu ale wiadomo czym blizej domu tym lepiej. Będę wdzięczny za jakieś propozycje.
    Witam, przeglądałam portal co prawda ślubny (chyba nawet ten http://www.fotografia-slubna.pl ) , ale ogłoszenia nie dotyczą tylko fotografów ślubnych, sądzę, że znajdziesz tam odpowiedniego profesjonalistę do pracy z dziećmi. Taka sesja pociech to coś wspaniałego, sama zastanawiałam się nad taką, tylko nie wiem czy zdecydowałabym się na sesję w studiu, chyba wolałabym plener

Uprawnienia umieszczania postów