Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Samotne drzewko...
grzegorzdz72
03-06-2015, 23:54
... burzy się nie boi.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (https://dl.dropboxusercontent.com/u/267345792/Nikoniarze.pl/DSC_2362_2--1024Q100.jpg)
pozdrawiam i zapraszam do komentowania
Nie ma to jak odpowiednie miejsce o odpowiedniej porze.
PiciuD300
04-06-2015, 00:05
Świetny moment uchwyciłeś. Niektórzy zarzucą brak ostrości, ale jest naturalnie.
Pojechałeś po całości, świetnne
Dzieje się, bardzo dobre zdjęcie. :)
Niejedną przeżyło zapewne...
Dobre warunki - fajna fota!
Bardzo dobra fota, nie zastanawiałeś się*na kadrowaniem 16:9?
Ładnie zbudowany kadr, dobre jest.Pozdrawiam
Ale Wy mnie denerwujecie z tym miejscem!!!! Tyle razy, co ja już tam jechałem, tyle razy co polowałem na warunki...nigdy jeszcze się odpowiednie nie trafiły;/ A zdjęcie rewelacja. Warunki wykorzystane idealnie, kolory, obróbka-na bardzo duży plus. Jedynie tak jak Rafał napisał, nie wiem czy nie wyglądałoby lepiej, gdyby było bardziej w panoramę;) Ale mimo to, zdjęcie bardzo się mnie podoba.
Gratuluję i Pozdrawiam:)
??? nie qumam.
:-) na pewno kumasz. Jest to skrót od bardzo mało dyplomatycznego zwrotu, wyrażającego mój zachwyt na Twym zdjęciem :-)
Świetnie zestawione - u góry niepokój, a na dole taka cisza. Piękne!
Szkoda drzewa... Trafiłeś na ciekawe warunki. Szczęście trafić na takie zjawiska z aparatem :)
grzegorzdz72
10-06-2015, 15:52
Ale Wy mnie denerwujecie z tym miejscem!!!! Tyle razy, co ja już tam jechałem, tyle razy co polowałem na warunki...nigdy jeszcze się odpowiednie nie trafiły;/ A zdjęcie rewelacja. Warunki wykorzystane idealnie, kolory, obróbka-na bardzo duży plus. Jedynie tak jak Rafał napisał, nie wiem czy nie wyglądałoby lepiej, gdyby było bardziej w panoramę;) Ale mimo to, zdjęcie bardzo się mnie podoba.
Gratuluję i Pozdrawiam:)
Nie przejmuj się! Ja w tych okolicach jestem praktycznie co miesiąc i dopiero teraz udało mi się trafić na takie warunki.
Łatwo nie było bo od drzewka do parkingu jest na moje oko z 500m, teren płaski, nie ma się gdzie schować i w dodatku zaczęło padać a ja nie miałem za bardzo czym ochronić sprzętu (trochę zmókł nie powiem) ale i tak warto było !
Nie przejmuj się! Ja w tych okolicach jestem praktycznie co miesiąc i dopiero teraz udało mi się trafić na takie warunki.
Łatwo nie było bo od drzewka do parkingu jest na moje oko z 500m, teren płaski, nie ma się gdzie schować i w dodatku zaczęło padać a ja nie miałem za bardzo czym ochronić sprzętu (trochę zmókł nie powiem) ale i tak warto było !
Zostawiłeś auto tam na tym parkingu przy jeziorku?
Jest tam jakaś ścieżka, czy szedłeś po polu?:D
grzegorzdz72
10-06-2015, 19:03
Zostawiłeś auto tam na tym parkingu przy jeziorku?
Jest tam jakaś ścieżka, czy szedłeś po polu?:D
zostawiłem na tym parkingu i prosto przez pole do samego drzewka ;-)
klasa! bardzo dobry kard. pozdrawiam:)
el Burakos
16-06-2015, 22:28
Niektórzy zarzucą brak ostrości
gdzie nie ma ostrości?
świetne zdjęcie
christoo
17-06-2015, 00:19
mółgłby ktoś zdradzić gdzie takie rzeczy są:)? kadr świetny!
Miejscość Spiska Bela, droga na Stary Smokovieć:) oczywiście Słowacja. Dalej tą drogą dojedziesz na Łysą Polanę:)
Stoi to drzewko po lewej stronie zaraz za parkingiem przy stawi:)