Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] wypadek cd...

jasiu102
09-05-2007, 09:46
tak jak obiecałem w poprzednim wątku wypadek. dzieci przyglądajace się akcji ratunkowej meżczyzny, który wyleciał z piątego piętra.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img511.imageshack.us/img511/3284/skok3yr0.jpg)

el.dzi
09-05-2007, 09:55
jak dla mnie nic ciekawego, wybacz ale jestem przeciwny tego typu zdjęciom (ze względów osobistych)

Imago
09-05-2007, 10:31
Ekhm. Podobnie jak kolega uważam, że nie musiałeś umieszczać tutaj tego zdjęcia. Tym bardziej, że technicznie jest delikatnie mówiąc "niedoskonałe".

jasiu102
09-05-2007, 11:34
własnie. wszyscy wielcy humaniści, ale jak cos się dzieje to wszyscy sie gapią od małych dzieci po starsze panie.

el.dzi
09-05-2007, 11:52
własnie. wszyscy wielcy humaniści, ale jak cos się dzieje to wszyscy sie gapią od małych dzieci po starsze panie.

Ludzie jak to ludzie patrzą bo ciekawi. Kiedyś widziałem dwójkę małych dzieci lecących z 9 piętra i zaufaj mi że nie miałem potrzeby potem patrzenia na to.

langus
09-05-2007, 13:57

Sorki ale zgadzam się z przedmówcami
a Ty zamiast focić taką sytuację zresztą nieco kiepsko mogłeś przekonać te dzieci
aby zajęły się czymś innym
no nie?
Pozdro!

hicks
09-05-2007, 14:02

sa tacy co jeszcze robia dodatkowo zdjecia .....

jasiu102
09-05-2007, 15:11
chyba zostanę ukrzyżowany. po pierwsze to jest moja praca. po drugie nie pokazałem tego zdjecia ze względów technicznych (poza tym chodzilo mi żeby ostre były te dzieciaki), tylko nawiązując do poprzedniego wątku o ludzkiej bezgranicznej ciekawości (tam babcia prawie że wchodzi do rozbitego auta żeby zobaczyć co się stało). wiec nie wiem skąd te ataki na moją osobę.
p.s
to własnie ja a nie 30 innych, gapiących się osób zwróciłem uwage policjantom, żeby przegonili gdzieś te dzieciaki. poza tym nie wiem skąd takie oburzenie zdjęciem

fIlek
09-05-2007, 16:17
Widać nie czytali poprzedniego wątku :( LUDZISKA - chodziło o to jak ludzie podchodzą do tragedii, a nie o popisy techniczne jasiu102.

hicks
09-05-2007, 21:21
dorzuce jeszcze to:
http://www.fotopolis.pl/index.php?g=298&aktz=1

aTomek
09-05-2007, 22:45
jasiu102 - też kiedyś byłem pomagałem "rozbitkom" z mojej rodziny (czołówka fiata bravo z audi 80) i w.......i mnie ludzie plątający się między wrakami aut i kukającymi do środka aby sprawdzić, jak wygląda skasowany wóz.
Ostatnie sępy odchodziły dopiero jak wpakowaliśmy auto na lawetę. Niektórzy, to całymi rodzinami przyszli.
A w Twoim przypadku - ciekawe gdzie byli rodzice tych gapiących się dzieci? Mam nadzieję, że w pracy, bo jak razem z nimi, to niezły koszmarek.

Paweł
10-05-2007, 11:19
jest to kontynłacja wątku o podobnym tytule a skoro nie czytaliście poprzedniego to raczej nie będziecie wiedzieli o co chodzi w tym... i raczej nie chodzi o jakość fotki!!!! ale próżno lać słowa.... fotka pokazuje zjawisko o którym mowa wcześniej i tyle a to jakie ktoś ma doświadczenia to właściciela sprawa....

Prawdą jest iż ludzie to hieny a dzieci to ciekawe bestie których takie scenki nie ruszają lecz ciekawią.

Imago
10-05-2007, 21:15
jest to kontynłacja wątku o podobnym tytule a skoro nie czytaliście poprzedniego to raczej nie będziecie wiedzieli o co chodzi w tym... i raczej nie chodzi o jakość fotki!!!! ale próżno lać słowa.... fotka pokazuje zjawisko o którym mowa wcześniej i tyle a to jakie ktoś ma doświadczenia to właściciela sprawa....

Prawdą jest iż ludzie to hieny a dzieci to ciekawe bestie których takie scenki nie ruszają lecz ciekawią.
Doskonale zdaję sobie sprawę, że to kontynuacja. Mimo to uważam, że zakładanie osobnego wątku było całkowicie niepotrzebne. Skoro autor już tak bardzo chciał pokazać to zdjęcie, mógł je podlinkować w poprzednim wątku albo założyć wątek na ten temat w Cafe. Tu raczej dyskutuje się o zdjęciach i o tym co zrobić aby poprawić ich jakość moim skromnym zdaniem...

drakenus77
11-05-2007, 00:09
tak jak obiecałem w poprzednim wątku wypadek. dzieci przyglądajace się akcji ratunkowej meżczyzny, który wyleciał z piątego piętra.

dajcie sobie spokój z tymi wypadkami.. uważam że nie powinno się czegoś takiego fotografować ... po prostu w imię zasad ...i tyle !