Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: wypadek cd...

Domyślnie wypadek cd...

tak jak obiecałem w poprzednim wątku wypadek. dzieci przyglądajace się akcji ratunkowej meżczyzny, który wyleciał z piątego piętra.

Domyślnie

jak dla mnie nic ciekawego, wybacz ale jestem przeciwny tego typu zdjęciom (ze względów osobistych)

Domyślnie

Ekhm. Podobnie jak kolega uważam, że nie musiałeś umieszczać tutaj tego zdjęcia. Tym bardziej, że technicznie jest delikatnie mówiąc "niedoskonałe".
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

własnie. wszyscy wielcy humaniści, ale jak cos się dzieje to wszyscy sie gapią od małych dzieci po starsze panie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jasiu102 Zobacz posta
    własnie. wszyscy wielcy humaniści, ale jak cos się dzieje to wszyscy sie gapią od małych dzieci po starsze panie.

Ludzie jak to ludzie patrzą bo ciekawi. Kiedyś widziałem dwójkę małych dzieci lecących z 9 piętra i zaufaj mi że nie miałem potrzeby potem patrzenia na to.

Rozmowny Awatar langus
    Miasto
    OPOLSKIE/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Sorki ale zgadzam się z przedmówcami
    a Ty zamiast focić taką sytuację zresztą nieco kiepsko mogłeś przekonać te dzieci
    aby zajęły się czymś innym
    no nie?
    Pozdro!
    Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
    NIKON TEAM

Domyślnie

sa tacy co jeszcze robia dodatkowo zdjecia .....
    D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)

Domyślnie

chyba zostanę ukrzyżowany. po pierwsze to jest moja praca. po drugie nie pokazałem tego zdjecia ze względów technicznych (poza tym chodzilo mi żeby ostre były te dzieciaki), tylko nawiązując do poprzedniego wątku o ludzkiej bezgranicznej ciekawości (tam babcia prawie że wchodzi do rozbitego auta żeby zobaczyć co się stało). wiec nie wiem skąd te ataki na moją osobę.
    p.s
    to własnie ja a nie 30 innych, gapiących się osób zwróciłem uwage policjantom, żeby przegonili gdzieś te dzieciaki. poza tym nie wiem skąd takie oburzenie zdjęciem

Domyślnie

Widać nie czytali poprzedniego wątku LUDZISKA - chodziło o to jak ludzie podchodzą do tragedii, a nie o popisy techniczne jasiu102.

D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów