PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Wczorajszy spontan...

jabkos
06-05-2007, 22:29
Witam Serdecznie.
W dniu wczorajszym postanowiliśmy z Żoną zrobić kilka fotek. Zdaję Sobie sprawę, że Moje zdjęcia odbiegają jakością od prezentowanych na tym zacnym forum, zaczynam się dopiero uczyć fotografii, więc proszę o wyrozumiałość :)
Oto wyniki:

Zdjęcie nr 1

Zdjęcie nr 2

Zdjęcie nr 3

Zdjęcie nr 4

Zdjęcie nr 5

Niedzwiedz
06-05-2007, 22:33
3 i4 :)

Leszek_P
06-05-2007, 22:38
Żona już je widziała?
Jak na portrety to pokazałeś chyba za dużo żony (a jak na akt - to za mało...)
Pozostawiłbym pierwsze zdjęcie - kadrując tak by było mniej tego wielkiego auta a więcej kobiety

pebees
06-05-2007, 22:38
4 bez uciętego bucika byłoby super, potem 3. Reszta nijaka.

jabkos
06-05-2007, 22:40
Żona już je widziała?

Widziała... :twisted: Łącznie wyszło około 400 fotek.

sebasw
06-05-2007, 22:59
Ostre 3 i 4....
jak na mój gust to trochę za bardzo, aż niesmaczne, szczególnie, że pokazujesz je całemu światu, a to przecież Twoja żona. No chyba, że to zamierzone, a ja już nie przystaję do tych czasów.

Oglądając wszystkie zdjęcia mam wrażenie, że są na nich tylko nogi, których jest zdecydowanie za dużo i kompletnie nie rozumiem o co ma w nich chodzić ?

fIlek
06-05-2007, 23:05
Przyjemne fotki, działają na wyobraźnię :) Może troszkę za mało ostrości, ale jestem mało obiektywny, bo te nogii... ;)
A żona, które chce pozować to prawdziwy skarb - powalcz teraz z portretem i wrzucaj na forum.

shadowArt
06-05-2007, 23:21
Gdyby nie nachalność 3 i 4 - to byłyby ładne.
Podobają mi się właśnie te dwa ujęcia - ale niepotrzebnie az tak bardzo zaglądasz pod spódniczkę.
Nie czepiam się figury modelki (bo niemam zarzutów) tylko faktu niesmacznego ukazania... Co innego, kiedy robisz akt, a co innego, kiedy coś "wyłazi" brzydko na wierzch.

Jakubas
06-05-2007, 23:52
Za kolegami, i dodam jeszcze, ze bardzo fajny mogl wyjsc portret ze sloncem odbijajaceym sie w lusterku (1), ale wtedy duuuzo ciasniej trzebany do sprawy podejsc. Ogolnie uwazaj na kompozycje. Nie obcinaj, a jak juz tniesz, to zdecydowanie. No i jak na moj gust ciut za szeroko.

Al Bundy
07-05-2007, 12:02
Może jestem zboczony ale jedyne na co spoglądałem tutaj to na pośladki :twisted:

hanibal
07-05-2007, 13:25
Może jestem zboczony ale jedyne na co spoglądałem tutaj to na pośladki :twisted:

bundy a ja sie zalowze ze 90% ogladaczy na nei patrzylo...

tomhagen
07-05-2007, 13:27
ładne nóżki, śmiało dawaj więcej

szondelka
07-05-2007, 14:33

czyli wszystko w normie :)

jak dla mnie i widze też dla większości : 3 i 4

jabkos
07-05-2007, 15:56
A to że zbyt dużo nóg jest na zdjęciach... ?? Tak miało być..... :)

Madziulek
08-05-2007, 09:30
dla mnie żadne , jeśli 3 i 4 się podoba to ja chyba zaprzestane pokazywania zdjęć tutaj..
Twoja żona ma ładne nie tylko same nogi , przedstaw ją następnym razem w mniej agresywny (moim zdaniem) sposób

pebees
08-05-2007, 09:35
dla mnie żadne , jeśli 3 i 4 się podoba to ja chyba zaprzestane pokazywania zdjęć tutaj..

No zawsze możesz zamiast zdjęć pokazywać .. nogi :D

Twoja żona ma ładne nie tylko same nogi , przedstaw ją następnym razem w mniej agresywny (moim zdaniem) sposób
Fakt. Tylko, że autorowi chyba chodziło o taki mniej delikatny sposób pokazania kobiety :)

Madziulek
08-05-2007, 09:56
No zawsze możesz zamiast zdjęć pokazywać .. nogi :D

a tu się popisałeś.... nooo :D

Fakt. Tylko, że autorowi chyba chodziło o taki mniej delikatny sposób pokazania kobiety :)

oj to cofam , zdjęcia są rewelacyjne ..te nogi...świetne kadry , wogóle technicznie bez zarzutu :D

cyrusvirus
08-05-2007, 10:01
A to że zbyt dużo nóg jest na zdjęciach... ?? Tak miało być..... :)
dawaj więcej ;)

AMI
08-05-2007, 10:18

Zgadzam się.

Pozdrawiam:
AMI

ekonet
08-05-2007, 11:47
Zdaję Sobie sprawę, że Moje zdjęcia odbiegają jakością od prezentowanych na tym zacnym forum, zaczynam się dopiero uczyć fotografii, więc proszę o wyrozumiałość :)
Wg mnie "dwójka" najlepsza (po "posprzątaniu" śmietnika w tle przy lewej krawędzi kadru i polepszeniu kolorów, kontrastu i ostrości). "Jedynka" i "piątka" ma potencjał, ale mi jakoś nie pasuje eksponowanie brudnej zimowej opony kosztem ładnej modelki.
Trochę rozbawiło mnie wymazanie numerów rejestracyjnych - czyś Ty, chłopie, tę furkę komuś porwał...?
A teraz ujście dla mojego bzika ortograficznego - zazdroszczę Ci tak dużej miłości własnej, która każe Ci pisać: "Sobie" (zamiast "sobie") i "Moje" (zamiast "moje").
Czekamy na więcej zdjęć. Pozdrawiam.