Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Wczorajszy spontan...

Witam Serdecznie.
    W dniu wczorajszym postanowiliśmy z Żoną zrobić kilka fotek. Zdaję Sobie sprawę, że Moje zdjęcia odbiegają jakością od prezentowanych na tym zacnym forum, zaczynam się dopiero uczyć fotografii, więc proszę o wyrozumiałość
    Oto wyniki:

Zdjęcie nr 1

Zdjęcie nr 2

Zdjęcie nr 3

Zdjęcie nr 4

Zdjęcie nr 5
    Z6 II | Z24-70/4 | Z85/1.8

Domyślnie

3 i4
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Żona już je widziała?
    Jak na portrety to pokazałeś chyba za dużo żony (a jak na akt - to za mało...)
    Pozostawiłbym pierwsze zdjęcie - kadrując tak by było mniej tego wielkiego auta a więcej kobiety

pebees
    Gość

Domyślnie

4 bez uciętego bucika byłoby super, potem 3. Reszta nijaka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leszek_P Zobacz posta
    Żona już je widziała?
    Widziała... Łącznie wyszło około 400 fotek.
    Z6 II | Z24-70/4 | Z85/1.8

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolska

Domyślnie

Ostre 3 i 4....
    jak na mój gust to trochę za bardzo, aż niesmaczne, szczególnie, że pokazujesz je całemu światu, a to przecież Twoja żona. No chyba, że to zamierzone, a ja już nie przystaję do tych czasów.

Oglądając wszystkie zdjęcia mam wrażenie, że są na nich tylko nogi, których jest zdecydowanie za dużo i kompletnie nie rozumiem o co ma w nich chodzić ?
    Nikon D40 + Nikkor 18-70. Dopiero zaczynam zabawę z rysowaniem światłem jestem kompletnym amatorem.

Domyślnie

Przyjemne fotki, działają na wyobraźnię Może troszkę za mało ostrości, ale jestem mało obiektywny, bo te nogii...
    A żona, które chce pozować to prawdziwy skarb - powalcz teraz z portretem i wrzucaj na forum.

Domyślnie

Gdyby nie nachalność 3 i 4 - to byłyby ładne.
    Podobają mi się właśnie te dwa ujęcia - ale niepotrzebnie az tak bardzo zaglądasz pod spódniczkę.
    Nie czepiam się figury modelki (bo niemam zarzutów) tylko faktu niesmacznego ukazania... Co innego, kiedy robisz akt, a co innego, kiedy coś "wyłazi" brzydko na wierzch.
    D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1

Domyślnie

Za kolegami, i dodam jeszcze, ze bardzo fajny mogl wyjsc portret ze sloncem odbijajaceym sie w lusterku (1), ale wtedy duuuzo ciasniej trzebany do sprawy podejsc. Ogolnie uwazaj na kompozycje. Nie obcinaj, a jak juz tniesz, to zdecydowanie. No i jak na moj gust ciut za szeroko.
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Może jestem zboczony ale jedyne na co spoglądałem tutaj to na pośladki
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów