Zobacz pełną wersję : karty CF kradzież
hej,
moje pytanie - czy w przypadku kradzieży karty CF da się wyszukać w internecie czy ktoś jej używa? w sensie w EXIFach jest jakaś informacja?
wiem, że są strony które umożliwiające znalezienie aparatu jeżeli ten jest używany. czy jest tak w przypadku karty?
pytam z ciekawości na przyszłość ;))
RobertMiernik
26-12-2014, 20:12
Nie, karta nie ma exifa...
Nie, karta nie ma exifa...
wiem, że nie ma exifa, ale myślałam, że jest może jakieś oznaczenie gdzieś, po którym można szukać.
RobertMiernik
22-03-2015, 23:27
O matko, ale masz czas reakcji...
Raz na kwartał z komputera korzystasz?
Tak na poważnie - niestety, karty to karty, ani karta ani dysk twardy ani płyta nie zostawiają swoich danych w plikach. Gdyby było inaczej plik by zwiększał wielkość od samego kopiowania go z dysku na pendrajwa, a tak przecież nie jest.
O matko, ale masz czas reakcji...
Raz na kwartał z komputera korzystasz?
tak.. bo mieszkam w jaskini.
zbyszekD7000
06-04-2015, 19:22
chyba faktyczne :) ale częstotliwość wzrosła ;)
niestety kart nie wykryjesz w żaden sposób
Tak na poważnie - niestety, karty to karty, ani karta ani dysk twardy ani płyta nie zostawiają swoich danych w plikach. Gdyby było inaczej plik by zwiększał wielkość od samego kopiowania go z dysku na pendrajwa, a tak przecież nie jest.
Tak na żarty i teoretycznie (a do tego nie na temat ;)) to nie prawda - nie musiałby zwiększać wielkości. Jako zagadka - wymyślić jak ;)