Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Question karty CF kradzież

hej,

moje pytanie - czy w przypadku kradzieży karty CF da się wyszukać w internecie czy ktoś jej używa? w sensie w EXIFach jest jakaś informacja?
    wiem, że są strony które umożliwiające znalezienie aparatu jeżeli ten jest używany. czy jest tak w przypadku karty?

pytam z ciekawości na przyszłość )

Domyślnie

Nie, karta nie ma exifa...
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Nie, karta nie ma exifa...
    wiem, że nie ma exifa, ale myślałam, że jest może jakieś oznaczenie gdzieś, po którym można szukać.

Domyślnie

O matko, ale masz czas reakcji...
    Raz na kwartał z komputera korzystasz?

Tak na poważnie - niestety, karty to karty, ani karta ani dysk twardy ani płyta nie zostawiają swoich danych w plikach. Gdyby było inaczej plik by zwiększał wielkość od samego kopiowania go z dysku na pendrajwa, a tak przecież nie jest.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

O matko, ale masz czas reakcji...
    Raz na kwartał z komputera korzystasz?
    tak.. bo mieszkam w jaskini.

Domyślnie

Tak na poważnie - niestety, karty to karty, ani karta ani dysk twardy ani płyta nie zostawiają swoich danych w plikach. Gdyby było inaczej plik by zwiększał wielkość od samego kopiowania go z dysku na pendrajwa, a tak przecież nie jest.
    Tak na żarty i teoretycznie (a do tego nie na temat ) to nie prawda - nie musiałby zwiększać wielkości. Jako zagadka - wymyślić jak
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

chyba faktyczne ale częstotliwość wzrosła

niestety kart nie wykryjesz w żaden sposób
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Uprawnienia umieszczania postów