Zobacz pełną wersję : konkursik - prośba
Chłopaki i dziewczyny, ja z prośbą konkursową ;)
Czy zechcielibyście użyć swojego kciuka pod zdjęciem,w którym do wygrania jest pasek do aparatu ? Głupio tak prosić o głosy, wiem, ale odwdzięcze się na bank przy innym konkursie.
Konkursik jest tylko dla fejsbukowiczów, i to do nich gorąca prośba.
https://www.facebook.com/ideapix/photos/a.706800809397308.1073741850.110778678999527/706800952730627/?type=3&theater
Ps. Jeśli mod uzna że to niestosowne, tnijcie śmiało. Ale tak po cichu mam nadzieję, że nie łamię w żaden sposób regulaminu.
Dzięki stary !
Ps. Jestem wielce zobowiązany.
Nie lubię takiego proszenia o głosy, ale ... zdjęcie mi się podoba. Masz mój głos ;)
Tyle zachodu o pasek do aparatu?
Tyle zachodu o pasek do aparatu?
Bo to zachodni pasek. Może nawet amerykanski...
A gdzie ten pasek można zobaczyć albo gdzie można inne zdjęcia aspirujące do paska zobaczyć?
Gdyby mnie ktoś poprosił bym kliknął, to bym kliknął i cieszył się że mogłem pomóc. Bez wdawania się w dyskusję a po co, a dlaczego. Są ludzie na których można liczyć i tacy, na których nie można. Dzięki !
Do tej pory, jak ktoś prosił o głos w konkursie to chociaż odniesienie do strony o tym konkursie było. A tu to nie wiem za czym klikam - a może klikając oddaję głos pod petycją za zamknięciem forum.nikoniarze.pl?
Sorry za szczerość ale wygląda to trochę tak jakbym napisał: gram o złote kalesony i proszę aby w związku z tym każdy się klepnął w czoło.
Dzięki kolego ! Miłego dzionka !
phantomek
17-10-2014, 07:40
Takie konkursy to pokazują tylko jedno,
kto ma więcej znajomych / kolegów/ przyjaciół na fb...
Coś w tym jest, ale jest jeszcze druga strona medalu - nawet jak masz ich 1500 i tak kliknie ci kilkunastu, no zaszalejmy - kilkudziesięciu. Ja przegrywam swoim zdjęciem sromotnie z innym zdjęciem, bo nie jestem w stanie zapewnić sobie takiej liczby kliknięć. Ale rozumiem ideę takiego konkursu - fanpejdz organizatora swoje osiąga, tym samym sam produkt znany jest większej liczbie potencjalnych osobników.
Durne te konkursy...
Kliknąłem ;)
Michał Magiera
17-10-2014, 15:16
Spoko zdjęcie:-) Masz mój głos:-P
Dzięki Panowie ! Jestem wielce zobowiązany, kliknijcie do mnie kiedykolwiek jakby czegoś było trzeba.
Lajknięte
Wysłane z mojego GT-N7105
Proszę lajk poszedł, powodzenia :D
Kłaniam się nisko i dziękuje ! Może będzie kiedyś szansa na rewanż ;)
Zdjęcie fajnie, lajknięte ;)
Dzięki wielkie @swidy.
Chłopaki - bardzo wam wszystkim dziękuje. Jakby była kiedyś szansa na zrewanżowanie się, śmiało i bez zastanowienia piszcie PM-a. Z przyjemnością pomogę !