Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie konkursik - prośba

Chłopaki i dziewczyny, ja z prośbą konkursową

Czy zechcielibyście użyć swojego kciuka pod zdjęciem,w którym do wygrania jest pasek do aparatu ? Głupio tak prosić o głosy, wiem, ale odwdzięcze się na bank przy innym konkursie.

Konkursik jest tylko dla fejsbukowiczów, i to do nich gorąca prośba.

https://www.facebook.com/ideapix/pho...type=3&theater

Ps. Jeśli mod uzna że to niestosowne, tnijcie śmiało. Ale tak po cichu mam nadzieję, że nie łamię w żaden sposób regulaminu.

Domyślnie

Poszedł głos
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Dzięki stary !

Ps. Jestem wielce zobowiązany.

Domyślnie

Nie lubię takiego proszenia o głosy, ale ... zdjęcie mi się podoba. Masz mój głos
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Tym bardziej dzięki !

Domyślnie

Tyle zachodu o pasek do aparatu?

Domyślnie

Tyle zachodu o pasek do aparatu?
    Bo to zachodni pasek. Może nawet amerykanski...
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

A gdzie ten pasek można zobaczyć albo gdzie można inne zdjęcia aspirujące do paska zobaczyć?

Domyślnie

Gdyby mnie ktoś poprosił bym kliknął, to bym kliknął i cieszył się że mogłem pomóc. Bez wdawania się w dyskusję a po co, a dlaczego. Są ludzie na których można liczyć i tacy, na których nie można. Dzięki !

Domyślnie

Do tej pory, jak ktoś prosił o głos w konkursie to chociaż odniesienie do strony o tym konkursie było. A tu to nie wiem za czym klikam - a może klikając oddaję głos pod petycją za zamknięciem forum.nikoniarze.pl?

Sorry za szczerość ale wygląda to trochę tak jakbym napisał: gram o złote kalesony i proszę aby w związku z tym każdy się klepnął w czoło.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów