Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Plansee, Tirol
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Troszkę ciasno ale i tak przyjemnie. Choć nie ukrywam, że dalszy plan dużo bardziej mi się podoba :) .
Duży plus za klimat miejsca, lecz niedosyt jest w braku powietrza od góry i tym samym w odbiciu. Miejsce z potencjałem do wykorzystania.
zgadzam sie- jest ciasno. sily wyzsze.
szymon708
06-10-2014, 14:14
Światło światło i światło, a szkoda bo widok zacny.
Światło światło i światło, a szkoda bo widok zacny.
Zdjecie mi sie nie podoba, ze wzgledu na ciasnote jak i ogolnie sredni w moich oczach widok, jednak co do swiatla sie nie zgodze, pora idealna, pewny jestem, ze jest to w okolicach zlotej godziny...
Ani mi w glowie bronic zamieszczonej fotografii- skoro brzydka jest to jej problem. Co do swiatla tytulem wyjasnienia: dosc dobrze jest ono oddane- to alpy sa, powietrze nieco "rzadsze", ale owo "nieco" wystarcza aby wszystko nieco inne barwy mialo, mgla nie do konca sie jeszcze rozwiala i promienie sloneczne na jej kroplach w powietrzu wiszacych sie zalamuja. "Zlota" i "niebieska" godzina nieco inaczej wygladaja- to jakby w studni zdjecia robic. Pozdrawiam i dziekuje za komentarze.