Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Plansee, Tirol

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Plansee, Tirol

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 27-08-2025 o 17:44 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Troszkę ciasno ale i tak przyjemnie. Choć nie ukrywam, że dalszy plan dużo bardziej mi się podoba .

Domyślnie

Duży plus za klimat miejsca, lecz niedosyt jest w braku powietrza od góry i tym samym w odbiciu. Miejsce z potencjałem do wykorzystania.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

zgadzam sie- jest ciasno. sily wyzsze.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Światło światło i światło, a szkoda bo widok zacny.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymon708 Zobacz posta
    Światło światło i światło, a szkoda bo widok zacny.
    Zdjecie mi sie nie podoba, ze wzgledu na ciasnote jak i ogolnie sredni w moich oczach widok, jednak co do swiatla sie nie zgodze, pora idealna, pewny jestem, ze jest to w okolicach zlotej godziny...

Domyślnie

Ani mi w glowie bronic zamieszczonej fotografii- skoro brzydka jest to jej problem. Co do swiatla tytulem wyjasnienia: dosc dobrze jest ono oddane- to alpy sa, powietrze nieco "rzadsze", ale owo "nieco" wystarcza aby wszystko nieco inne barwy mialo, mgla nie do konca sie jeszcze rozwiala i promienie sloneczne na jej kroplach w powietrzu wiszacych sie zalamuja. "Zlota" i "niebieska" godzina nieco inaczej wygladaja- to jakby w studni zdjecia robic. Pozdrawiam i dziekuje za komentarze.

Uprawnienia umieszczania postów