Zobacz pełną wersję : Dukla i okolice...
GrzesiekM
27-07-2014, 23:28
Licząc na pomoc Szanownych, proszę o informację dotyczące sprawdzonych noclegów w Dukli i okolicach.
Muszę tam skoczyć na 4 dni z dzieciakami, a w sieci opinie zdają się wzajemnie wykluczać :(
Tytuł wątku raczej nie ułatwi Ci znalezienia informacji.
sokrates
28-07-2014, 09:07
W samej Dukli nie podpowiem, ale od lat jeżdżę z dzieciakami do Rymanowa Zdroju (20km od Dukli) i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić noclegi agroturystyka motyl - http://agromotyl.spanie.pl/
Warunki bardzo dobre i cena bardzo przystępna, tylko możesz mieć problem z wolnym miejscem jak termin krótki...
mbodniak
28-07-2014, 09:48
Możesz poszukać też w miejscowościach Cergowa, Głojsce i okolice, trochę koniec świata, ale krajobrazy przepiękne. Służbowo tam śmigałem z wielką chęcią :) Ciężko coś polecić bo to "mało turystyczny" wycinek mapy.
Służbowo tam śmigałem z wielką chęcią :)
Szczęściarz :)
Burkinafaso
28-07-2014, 13:08
Chyrowa?
Polecam trochę popedałować. Tereny wręcz stworzone do tego.
mbodniak
28-07-2014, 16:37
Właśnie, Chyrowa! Podobno tam jest całkiem całkiem, a będąc przejazdem to nawet nieźle to wyglądało - pełno narciarzy, jakieś kuligi, ognicha... Widocznie musi być ok skoro zawsze widywałem tam sporo ludzi.
Szczęściarz :)
Do czasu... tak ładnie się to nazywa - restrukturyzacja :/ Ale co się naoglądałem to moje :)
GrzesiekM
28-07-2014, 16:51
... dzięki za pomysły ... wychodzi, ze Chyrowa najlepsza :)