Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Dukla i okolice...

Licząc na pomoc Szanownych, proszę o informację dotyczące sprawdzonych noclegów w Dukli i okolicach.
    Muszę tam skoczyć na 4 dni z dzieciakami, a w sieci opinie zdają się wzajemnie wykluczać

Domyślnie

Tytuł wątku raczej nie ułatwi Ci znalezienia informacji.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

W samej Dukli nie podpowiem, ale od lat jeżdżę z dzieciakami do Rymanowa Zdroju (20km od Dukli) i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić noclegi agroturystyka motyl - http://agromotyl.spanie.pl/
    Warunki bardzo dobre i cena bardzo przystępna, tylko możesz mieć problem z wolnym miejscem jak termin krótki...

Domyślnie

Możesz poszukać też w miejscowościach Cergowa, Głojsce i okolice, trochę koniec świata, ale krajobrazy przepiękne. Służbowo tam śmigałem z wielką chęcią Ciężko coś polecić bo to "mało turystyczny" wycinek mapy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mbodniak Zobacz posta
    Służbowo tam śmigałem z wielką chęcią
    Szczęściarz
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Chyrowa?
    Polecam trochę popedałować. Tereny wręcz stworzone do tego.
    (...\/...)

Domyślnie

Właśnie, Chyrowa! Podobno tam jest całkiem całkiem, a będąc przejazdem to nawet nieźle to wyglądało - pełno narciarzy, jakieś kuligi, ognicha... Widocznie musi być ok skoro zawsze widywałem tam sporo ludzi.

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Szczęściarz
    Do czasu... tak ładnie się to nazywa - restrukturyzacja :/ Ale co się naoglądałem to moje

Domyślnie

... dzięki za pomysły ... wychodzi, ze Chyrowa najlepsza

Uprawnienia umieszczania postów