Zobacz pełną wersję : "Hajs" jest nudny
Kadr z salonu fryzjerskiego.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/06/5uh85f-2.jpg
źródło (http://i58.tinypic.com/5uh85f.jpg)
Czy to foto nie miało trafić do działu street?
Kadr jest z reportażu ślubnego / przygotowania / fryzjer. Panna młoda obok dziewczynki. Za dużo nie widać tego ślubu, ale tak było.
Zdjęcie z przymrużeniem oka.
No to proszę o konstruktywną krytykę, a nie od razu kosz. Kosz, bo?
Bo nie ma na tym zdjęciu kompletnie nic ciekawego. ;)
Kosz chocby dlatego, ze zdjecie nie wnosi nic co moznw by nazwac ciekawym, fascynujacgm lub artystycznym. Zdjecie jest po prostu marne , nudne. Ja nie widze w tym zdjeciu jako samo w sobie nic co by moglo powstrzymac mnie przed nie wrzucaniem do kosza.
Andrzej1974
01-07-2014, 09:52
Sorki, ale ja bym również to zdjęcie umieścił w koszu już na etapie przeglądania...
fajne - te oczy "piatej" osoby bardzo fajnie wspolgraja z pozostalymi osobami na zdjeciu
gratuluje oka swojego i na zdjeciu
fajne - te oczy "piatej" osoby bardzo fajnie wspolgraja z pozostalymi osobami na zdjeciu
gratuluje oka swojego i na zdjeciu
To chyba takie odnajdywanie powiązań na siłę. Idąc tym tropem dalej można powiedzieć, że kółko w dolnym lewym rogu banknotu fajnie współgra z literkami "o" na fartuchu fryzjerki ;)
nie mam żadnych uprzedzeń do autorów i zdjęć jakie tu się prezentuje ale tego typu wątki są lekko niepoważne i szkoda żeby takie nic nie znaczące zdjęcia były publikowane. Pokazałabyś coś bardziej interesujacego nie umniejsząc swojego wizerunku takim zdjęciem.
Jaki tytuł, takie zdjęcie - nuda.
Jedynie co widać, to niezadowolenie klientki i fryzjerki;)
Pozdrawiam Mirek
bucefal14
01-07-2014, 16:49
Ja tam widzę jak dziecko krzyczy:- "jeść", a matka - "są rzeczy ważniejsze..."
jeden lubi ogorki drugi ogrodnika corki co komu do tego co go interesuje w fotografii ?
Kurcze, chyba sie robie stary bo nie rozumiem przekazu.
Ja ostatnio robilem slub znajomym - jak placili u fryzjera to byl wlasciwie jedyny moment kiedy nie robilem zdjec... Dla mnie zdjecie niewiele wnosi - osobiscie bym je usunal, ale sa gusta, a o tym sie nie dyskutuje
Davit ma rację - zdjęcie o niczym. Takie o którym zapomina się od razu po jego zobaczeniu.