Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie "Hajs" jest nudny

Kadr z salonu fryzjerskiego.

D300s | N 50 1.4G | N 30 1.8 | S 10-20 f/4-5 6 | SB900

Domyślnie

Czy to foto nie miało trafić do działu street?
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Kadr jest z reportażu ślubnego / przygotowania / fryzjer. Panna młoda obok dziewczynki. Za dużo nie widać tego ślubu, ale tak było.

Zdjęcie z przymrużeniem oka.

No to proszę o konstruktywną krytykę, a nie od razu kosz. Kosz, bo?
    D300s | N 50 1.4G | N 30 1.8 | S 10-20 f/4-5 6 | SB900

Domyślnie

Bo nie ma na tym zdjęciu kompletnie nic ciekawego.

Wink

Kosz chocby dlatego, ze zdjecie nie wnosi nic co moznw by nazwac ciekawym, fascynujacgm lub artystycznym. Zdjecie jest po prostu marne , nudne. Ja nie widze w tym zdjeciu jako samo w sobie nic co by moglo powstrzymac mnie przed nie wrzucaniem do kosza.
    .........

Domyślnie

Sorki, ale ja bym również to zdjęcie umieścił w koszu już na etapie przeglądania...
    Nikon

Domyślnie

fajne - te oczy "piatej" osoby bardzo fajnie wspolgraja z pozostalymi osobami na zdjeciu
    gratuluje oka swojego i na zdjeciu
    daplo4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daplo Zobacz posta
    fajne - te oczy "piatej" osoby bardzo fajnie wspolgraja z pozostalymi osobami na zdjeciu
    gratuluje oka swojego i na zdjeciu
    To chyba takie odnajdywanie powiązań na siłę. Idąc tym tropem dalej można powiedzieć, że kółko w dolnym lewym rogu banknotu fajnie współgra z literkami "o" na fartuchu fryzjerki

Domyślnie

nie mam żadnych uprzedzeń do autorów i zdjęć jakie tu się prezentuje ale tego typu wątki są lekko niepoważne i szkoda żeby takie nic nie znaczące zdjęcia były publikowane. Pokazałabyś coś bardziej interesujacego nie umniejsząc swojego wizerunku takim zdjęciem.
    .........

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów