Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Wyjście...

AMI
26-04-2007, 11:05
Witam,

Zrobiłem taką fotkę przed wyjściem pary młodej z kościoła. Jakoś tak mi się podoba;). Proszę o opinie.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img291.imageshack.us/img291/5840/dsc0093ab2.jpg)

Dziękuję i pozdrawiam:
AMI

Grey
26-04-2007, 12:07
jest ok, według mnie...
szczególnie podoba mi się dziewczynka, niczym się nie przejmuje, radosna, pełna życia... ładnie

Korchez
26-04-2007, 12:51
Ogólnie zdjęcie miłe, Trochę za ciemna twarz tej Pani. No i szkoda że ktoś w tym czasie musiał w drzwiach stać i przeszkadzać......

Grey
26-04-2007, 13:49
Ogólnie zdjęcie miłe, Trochę za ciemna twarz tej Pani. No i szkoda że ktoś w tym czasie musiał w drzwiach stać i przeszkadzać......

ten ktoś nie stoi, tyko idzie... ta pani wchodzi do środka dokładniej mówiąc:)
Mnie to nie przeszkadza, na zdjęciu jest dynamika... każdy gdzieś podąża...

Al Bundy
26-04-2007, 14:31
ten ktoś nie stoi, tyko idzie... ta pani wchodzi do środka dokładniej mówiąc:)
Mnie to nie przeszkadza, na zdjęciu jest dynamika... każdy gdzieś podąża...

No tak - wystarczy wyjść na ulicę, pstryknać fotę i już powiesz coś optymistycznego :D

Światło na zdjęciu fajne ale nic poza. Ot strzał ludzi wychodzących z kościoła a przecież przy takiej reporterce staramy się pokazywać to czego normalnie nie widać lub co trudno jest dostrzec. Tutaj niestety mnie nie zainteresowałeś. Gdyby może coś się tam działo ciekawszego - może potykająca się i lecąca twarzą w dół staruszka czy zanoszące się od płaczu dziecko na tle radosnej młodej pary, a tak mamy co mamy ;)

Grey
26-04-2007, 15:04
No tak - wystarczy wyjść na ulicę, pstryknać fotę i już powiesz coś optymistycznego :D

Światło na zdjęciu fajne ale nic poza. Ot strzał ludzi wychodzących z kościoła a przecież przy takiej reporterce staramy się pokazywać to czego normalnie nie widać lub co trudno jest dostrzec. Tutaj niestety mnie nie zainteresowałeś. Gdyby może coś się tam działo ciekawszego - może potykająca się i lecąca twarzą w dół staruszka czy zanoszące się od płaczu dziecko na tle radosnej młodej pary, a tak mamy co mamy ;)

a czy to źle że widzę coś optymistycznego w tym zdjęciu?

autorowi sie podoba, mnie też sie wydaje dobre... kadr, światło, ludzie...

nie jest to jakieś arcy dzieło, ale coś w sobie ma... dalej tak uważam.

AMI
26-04-2007, 15:30

Al, no właśnie wydaje mi się, że to coś to emocje na twarzy tej dziewczynki, która zapewne pierwszy raz będzie sypać kwiaty ( koszyczek ) pod stopy wychodzącej panny młodej z kościoła.

Nie twierdze, ze to arcydzieło ale sądze, że może się podobać. :)

Pozdrawiam:
AMI

Al Bundy
26-04-2007, 16:35
Napisałem że światło fajne a to połowa sukcesu. Ja jednak nie czuję tutaj bluesa. Kierunki w które patrzycie są ok tylko jeszcze tego czegoś mi brak ;)

A dziewczynka wcale się nie uśmiecha ;)

AMI
26-04-2007, 16:38
Hehehe ok Al :) dla mnie punctum jest i tym punctum jest "radosny" wyraz twarzy dziewczynki. BTW Dziękuję wszystkim za opinie:).