Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Wyjście...

Domyślnie Wyjście...

Witam,

Zrobiłem taką fotkę przed wyjściem pary młodej z kościoła. Jakoś tak mi się podoba. Proszę o opinie.

Dziękuję i pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

jest ok, według mnie...
    szczególnie podoba mi się dziewczynka, niczym się nie przejmuje, radosna, pełna życia... ładnie

Domyślnie

Ogólnie zdjęcie miłe, Trochę za ciemna twarz tej Pani. No i szkoda że ktoś w tym czasie musiał w drzwiach stać i przeszkadzać......
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Korchez Zobacz posta
    Ogólnie zdjęcie miłe, Trochę za ciemna twarz tej Pani. No i szkoda że ktoś w tym czasie musiał w drzwiach stać i przeszkadzać......

ten ktoś nie stoi, tyko idzie... ta pani wchodzi do środka dokładniej mówiąc
    Mnie to nie przeszkadza, na zdjęciu jest dynamika... każdy gdzieś podąża...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grey Zobacz posta
    ten ktoś nie stoi, tyko idzie... ta pani wchodzi do środka dokładniej mówiąc
    Mnie to nie przeszkadza, na zdjęciu jest dynamika... każdy gdzieś podąża...
    No tak - wystarczy wyjść na ulicę, pstryknać fotę i już powiesz coś optymistycznego

Światło na zdjęciu fajne ale nic poza. Ot strzał ludzi wychodzących z kościoła a przecież przy takiej reporterce staramy się pokazywać to czego normalnie nie widać lub co trudno jest dostrzec. Tutaj niestety mnie nie zainteresowałeś. Gdyby może coś się tam działo ciekawszego - może potykająca się i lecąca twarzą w dół staruszka czy zanoszące się od płaczu dziecko na tle radosnej młodej pary, a tak mamy co mamy
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta
    No tak - wystarczy wyjść na ulicę, pstryknać fotę i już powiesz coś optymistycznego

Światło na zdjęciu fajne ale nic poza. Ot strzał ludzi wychodzących z kościoła a przecież przy takiej reporterce staramy się pokazywać to czego normalnie nie widać lub co trudno jest dostrzec. Tutaj niestety mnie nie zainteresowałeś. Gdyby może coś się tam działo ciekawszego - może potykająca się i lecąca twarzą w dół staruszka czy zanoszące się od płaczu dziecko na tle radosnej młodej pary, a tak mamy co mamy
    a czy to źle że widzę coś optymistycznego w tym zdjęciu?

autorowi sie podoba, mnie też sie wydaje dobre... kadr, światło, ludzie...

nie jest to jakieś arcy dzieło, ale coś w sobie ma... dalej tak uważam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta

Al, no właśnie wydaje mi się, że to coś to emocje na twarzy tej dziewczynki, która zapewne pierwszy raz będzie sypać kwiaty ( koszyczek ) pod stopy wychodzącej panny młodej z kościoła.

Nie twierdze, ze to arcydzieło ale sądze, że może się podobać.

Pozdrawiam:
    AMI

Domyślnie

Napisałem że światło fajne a to połowa sukcesu. Ja jednak nie czuję tutaj bluesa. Kierunki w które patrzycie są ok tylko jeszcze tego czegoś mi brak

A dziewczynka wcale się nie uśmiecha
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Hehehe ok Al dla mnie punctum jest i tym punctum jest "radosny" wyraz twarzy dziewczynki. BTW Dziękuję wszystkim za opinie.

Uprawnienia umieszczania postów