Zobacz pełną wersję : Ile może być warte.. ?
No właśnie jest was tu dużo, znacie się na różnych rzeczach, więc może ktoś się orientuje ile może być warte pierwsze wydanie gazety wyborczej. Mój tatko ma w stanie chyba idealnym i przy okazji 25 rocznicy się zastanawia czy coś takiego by się sprzedało i ew. ile może być warte. O ile w ogóle coś jest.. ;) ale ludzie zbierają przeróżne rzeczy więc może akurat.
Jak myślicie ?
No właśnie jest was tu dużo, znacie się na różnych rzeczach, więc może ktoś się orientuje ile może być warte pierwsze wydanie gazety wyborczej. Mój tatko ma w stanie chyba idealnym i przy okazji 25 rocznicy się zastanawia czy coś takiego by się sprzedało i ew. ile może być warte. O ile w ogóle coś jest.. ;) ale ludzie zbierają przeróżne rzeczy więc może akurat.
Jak myślicie ?
Imo lepiej trzymać, bo na wartości raczej nie straci ;)
Napisz do wyborczej może ich zaciekawi.
Pewnie przyjadą i wywiad zrobią :D
Ja bym chętnie kupił.
Wątek jest o antyku, a nie o sympatiach politycznych, a zwłaszcza o manifestowaniu swoich.
jaki był nakład tego, podejrzewam, że coś koło 200 tys, jest więc tego jeszcze na rynku chyba trochę (choćby w bibliotekach czy archiwach)
Ja bym trzymał, wartość tego będzie tylko rosła, a obecnie raczej zbyt drogie nie będzie.