Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Ile może być warte.. ?

No właśnie jest was tu dużo, znacie się na różnych rzeczach, więc może ktoś się orientuje ile może być warte pierwsze wydanie gazety wyborczej. Mój tatko ma w stanie chyba idealnym i przy okazji 25 rocznicy się zastanawia czy coś takiego by się sprzedało i ew. ile może być warte. O ile w ogóle coś jest.. ale ludzie zbierają przeróżne rzeczy więc może akurat.

Jak myślicie ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    No właśnie jest was tu dużo, znacie się na różnych rzeczach, więc może ktoś się orientuje ile może być warte pierwsze wydanie gazety wyborczej. Mój tatko ma w stanie chyba idealnym i przy okazji 25 rocznicy się zastanawia czy coś takiego by się sprzedało i ew. ile może być warte. O ile w ogóle coś jest.. ale ludzie zbierają przeróżne rzeczy więc może akurat.

Jak myślicie ?
    Imo lepiej trzymać, bo na wartości raczej nie straci

Domyślnie

Napisz do wyborczej może ich zaciekawi.
    Pewnie przyjadą i wywiad zrobią
    D70 + N18-105VR + N35/1.8G + SB-600
    Helios 44M-7/2 + Jupiter 135/3.5

Domyślnie

Ja bym chętnie kupił.
    Wątek jest o antyku, a nie o sympatiach politycznych, a zwłaszcza o manifestowaniu swoich.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

jaki był nakład tego, podejrzewam, że coś koło 200 tys, jest więc tego jeszcze na rynku chyba trochę (choćby w bibliotekach czy archiwach)

Domyślnie

Ja bym trzymał, wartość tego będzie tylko rosła, a obecnie raczej zbyt drogie nie będzie.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Uprawnienia umieszczania postów