Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Solina
piotrekjeczen
04-05-2014, 09:51
Witam,
Inclination | Solina Lake, Poland 2014
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/05/inclination_by_anoxadod7h29og-2.jpg
źródło (http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2014/124/a/5/inclination_by_anoxado-d7h29og.jpg)
Dziękuję
dominikpl72
04-05-2014, 11:36
Dlaczego na polskim i polskojęzycznym forum określasz lokalizację używając języka angielskiego?
Sebastianito
04-05-2014, 17:11
żeby szybko w google znaleść... taki "chłyt marketidody"
RobertMiernik
04-05-2014, 18:15
żeby szybko w google znaleść... taki "chłyt marketidody"
Nie działa...
camill_lkr
05-05-2014, 01:25
Dlaczego na polskim i polskojęzycznym forum określasz lokalizację używając języka angielskiego?
przeczywalem opis zdjecia i poprostu bylem pewien ze w jednym z pierwszych postow ktos sie czepi... A niech sobie pisze chlopak jak tak chce i mu sie bardziej podoba ;) grunt ze kazdy wie o co kaman :P a co do samego zdjecia to jest pierwszym od jakichs 10 postow ktore wlasnie przegladam ktore zatrzymalo moj wzrok na dluzsza chwile :) w sumie sam nie wiem na czym hehe.. Nie wiem czy nie bylo by lepsze jakby skadrowac linie przegu jako pozioma a jakby byla jakas np lodeczka, ubot, albo kometa haleja w mocnym punkcie to bylby czaad ;) ale i tak wg mnie na + :)
przeczywalem opis zdjecia i poprostu bylem pewien ze w jednym z pierwszych postow ktos sie czepi... A niech sobie pisze chlopak jak tak chce i mu sie bardziej podoba ;) grunt ze kazdy wie o co kaman :P a co do samego zdjecia to jest pierwszym od jakichs 10 postow ktore wlasnie przegladam ktore zatrzymalo moj wzrok na dluzsza chwile :) w sumie sam nie wiem na czym hehe.. Nie wiem czy nie bylo by lepsze jakby skadrowac linie przegu jako pozioma a jakby byla jakas np lodeczka, ubot, albo kometa haleja w mocnym punkcie to bylby czaad ;) ale i tak wg mnie na + :)
dokładnie tak , podpisuję się pod ta opinią :)
Kadr jak najbardziej ok, nie można mu nic zarzucić, jest przemyślany. Niebo i dół zdjęcia ładnie kontrastują ze sobą.
Fajne b&w.
Kadrowo też podchodzi, co daje mu tyle że jest twoje.
Jak wszyscy trzymają się tego samego, zaczyna się robić nudno ;)
Podoba się z mocnym niebem, dobre BW.Pozdrawiam
jarekf34
07-05-2014, 22:18
Dla mnie jest to bardzo fajny fot, lubię takie i to w BW... no znając siebie to zapewne byłaby ramka :)
Bardzo dobre B&W, jakosciowo, technicznie ekstra...sam kadr, coz mnie sie pierwszy plan nie podoba, ale calosciowo jest i tak bardzo ladnie.
Jak zobaczyłem tytuł "Solina" pomyślałem, że kolejny standardowy widoczek, ale jednak kliknąłem ("może się zaskoczę") i nie zawiodłem się :)
Bardzo mi się podoba, nawet nie wiem dlaczego..
Przeszkadza mi tylko zbyt czarne niebo.