Szukaj
Dlaczego na polskim i polskojęzycznym forum określasz lokalizację używając języka angielskiego?
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
żeby szybko w google znaleść... taki "chłyt marketidody"
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
przeczywalem opis zdjecia i poprostu bylem pewien ze w jednym z pierwszych postow ktos sie czepi... A niech sobie pisze chlopak jak tak chce i mu sie bardziej podobagrunt ze kazdy wie o co kaman :P a co do samego zdjecia to jest pierwszym od jakichs 10 postow ktore wlasnie przegladam ktore zatrzymalo moj wzrok na dluzsza chwile
w sumie sam nie wiem na czym hehe.. Nie wiem czy nie bylo by lepsze jakby skadrowac linie przegu jako pozioma a jakby byla jakas np lodeczka, ubot, albo kometa haleja w mocnym punkcie to bylby czaad
ale i tak wg mnie na +
![]()
Ostatnio edytowane przez camill_lkr ; 05-05-2014 o 01:31
Kazdy placi za swole blendy
Dla mnie jest to bardzo fajny fot, lubię takie i to w BW... no znając siebie to zapewne byłaby ramka![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Skontaktuj się z nami