Zobacz pełną wersję : YN565EXII kupno używki?
Jakub365
01-05-2014, 23:16
Witam, za 300zł mogę mieć ww lampę, więc jako pierwsza lampa nada się idealnie. Mam tylko pytanie na co zwrócić uwagę podczas zakupu tej lampy? Wiem, że to chińczyk i czytałem, że jakieś to funkcję w niej nie działają itd? Więc jeśli będę kupował na odległość jak zadać pytanie, aby sprzedający ją dokładnie przetestował lub żeby nie ściemniał, że wszystko sprawne w 100% bo może coś nie działać w niej, że na pierwszy rzut oka tego nie stwierdzę.
1. czy jest gwarancja
2. dlaczego sprzedaje bo tych lamp w dobrej cenie raczej nikt nie sprzedaje...
Zastanów się co z nią zrobisz jak coś popsujesz albo coś wysiądzie bo do sprzedającego nie odeślesz ...
Używana lampa to duże ryzyko a chytry traci podwójnie...
pozdro
Jakub365
02-05-2014, 11:07
ale 300zl to w sumie nie pieniadz. gwarancjii nie posiada. uzywana podibno kilka razy jeszcze folia na wyzwietlaczu.
ale 300zl to w sumie nie pieniadz. gwarancjii nie posiada. uzywana podibno kilka razy jeszcze folia na wyzwietlaczu.
Twoja kasa, Ty decydujesz...
Ja bym nie brał bo mocno podejrzane...
pozdro
Jakub365
02-05-2014, 13:57
wiem, że najlepiej kupować nowe rzeczy, ale jakoś większość kupuje, sprzęty rtv, obiektywy, aparaty itp.itd używki i większość jest zadowolona. Lampę chcę wziąć, tylko chciałem się dowiedzieć jak wypytać sprzedającego co w niej może nie działać, kiedyś czytałem temat o tym modelu, tylko niestety nie mogę go już znaleźć i tam jakiś użytkownik pisał, że lampa niby działała ok, ale były jakieś problemy z pomiarem czy cls dokładnie nie pamiętam:/