Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie YN565EXII kupno używki?

Witam, za 300zł mogę mieć ww lampę, więc jako pierwsza lampa nada się idealnie. Mam tylko pytanie na co zwrócić uwagę podczas zakupu tej lampy? Wiem, że to chińczyk i czytałem, że jakieś to funkcję w niej nie działają itd? Więc jeśli będę kupował na odległość jak zadać pytanie, aby sprzedający ją dokładnie przetestował lub żeby nie ściemniał, że wszystko sprawne w 100% bo może coś nie działać w niej, że na pierwszy rzut oka tego nie stwierdzę.

Domyślnie

1. czy jest gwarancja
    2. dlaczego sprzedaje bo tych lamp w dobrej cenie raczej nikt nie sprzedaje...

Zastanów się co z nią zrobisz jak coś popsujesz albo coś wysiądzie bo do sprzedającego nie odeślesz ...
    Używana lampa to duże ryzyko a chytry traci podwójnie...
    pozdro

Domyślnie

ale 300zl to w sumie nie pieniadz. gwarancjii nie posiada. uzywana podibno kilka razy jeszcze folia na wyzwietlaczu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakub365 Zobacz posta
    ale 300zl to w sumie nie pieniadz. gwarancjii nie posiada. uzywana podibno kilka razy jeszcze folia na wyzwietlaczu.
    Twoja kasa, Ty decydujesz...
    Ja bym nie brał bo mocno podejrzane...
    pozdro

Domyślnie

wiem, że najlepiej kupować nowe rzeczy, ale jakoś większość kupuje, sprzęty rtv, obiektywy, aparaty itp.itd używki i większość jest zadowolona. Lampę chcę wziąć, tylko chciałem się dowiedzieć jak wypytać sprzedającego co w niej może nie działać, kiedyś czytałem temat o tym modelu, tylko niestety nie mogę go już znaleźć i tam jakiś użytkownik pisał, że lampa niby działała ok, ale były jakieś problemy z pomiarem czy cls dokładnie nie pamiętam:/

Uprawnienia umieszczania postów