Zobacz pełną wersję : Grants
Kontynuując popularne tematy w tym dziale :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/03/grants-2.jpg
źródło (http://rydosz.com/pic/grants.jpg)
Pozdrawiam,
SerU
Slabiutko :) Spojrz na to whisky, ktore pewnie masz gdzies w barku i powiedz mi czy ono ma taki kolor jak tu na zdjeciu? :) Wyglada jak piwo :)
No właśnie trochę jak piwo po wsypanej soli wygląda w środku. Nie wiem czy nie powinno być widać całego napisu ? Połączenie kolorów mi się podoba.
No napisu całego nie zobaczysz, bo taka flaszka fikuśna, więc przy okazji widać jej kształt :)
Co do koloru - macie trochę racji - mogłem to zgasić w PP :)
Z drugiej strony Grants aż taki ciemny nie jest jak Double Black :)
Dzięki za odwiedziny i komentarze Panowie :)
Taki jasny tez nie jest :P za mocno blysnales w butelke ;)
Mnie się podoba i to bardzo. Tylko ten kolor w środku - wygląda jak Paulaner - czyli mętnie i żółto, a nie jak Grants - czyli przejrzysty złoty.
No napisu całego nie zobaczysz, bo taka flaszka fikuśna, więc przy okazji widać jej kształt :)
Co do koloru - macie trochę racji - mogłem to zgasić w PP :)
Dzięki za odwiedziny i komentarze Panowie :)
Taka fikuśna powiadasz ? Miałem okazję dzierżyć w dłoni ;) i nie mów, że się nie da sfocić żeby napis był widoczny. A Double Black dzisiaj trafił do mnie na półkę. Mam co do niego niecne plany. Pewnie się pojawi niebawem i tu :D Jak moja wizja się zmaterializuje.
Dzięki z kolejne komentarze :)
niolox - to ja czekam, bo mój Double Black już jakiś czas temu tu gościł :) W grudniu go tu wsadzałem bodajże :) Fotogeniczna flaszka :)
no wlasnie nie widac jej ksztaltu a zarowno granst jak i glenfiddich dzieki trojkatnej butelce daja duze pole do popisu :)
ale ma kolor lyskacza a nie piwa pszenicznego ;) i jest przezroczysty a nie metny :)
a double black wcale duzo ciemniejszy nie jest.
ja chwilowo sie cieszylem bo butelki mam na jakis czas z glowy .. do momentu az pojawil sie znacznie wiekszy problem przy ktorym flaszki to kaszka z mleczkiem a w dodatku nie da sie tego wypic :P
ja chwilowo sie cieszylem bo butelki mam na jakis czas z glowy .. do momentu az pojawil sie znacznie wiekszy problem przy ktorym flaszki to kaszka z mleczkiem a w dodatku nie da sie tego wypic :P
Czarny fortepian masz do sfocenia ? ;>
Gorzej - dostarczyli mu do studia czarną dziurę i fiolkę antymaterii :)
Sailor - pochwal się, co masz teraz na warsztacie :)
fortepian to wyjatkowo wdzieczna i seksowna rzecz do fotografowania :)
Gorzej - dostarczyli mu do studia czarną dziurę i fiolkę antymaterii :)
mniej wiecej .. :D
Sailor - pochwal się, co masz teraz na warsztacie :)
pochwalic sie bede mogl za jakis rok mniej wiecej :)
ujmujac rzecz w skrocie - biale polprzezroczystosci na bialym tle w otoczeniu wszechodbijajacego metalu.
jednym slowem .. koszmar senny fotografa :)
zostaly ujarzmione ale przyznam ze liczba slow nie do publikacji uzytych podczas zdjec byla wyjatkowo pokazna :)