Zobacz pełną wersję : Lowepro 650 AW
Witam , gratów przybywa i pomału przestaje się to wszystko mieścić. Do tej chwili używałem torby Tamrac pro 12. Torba fajna pojemna ale raz ze troszkę za mało miejsca dwa ze zaczyna pruć mi się zamek. Przeglądając net trafiłem na Lowepro magnum 650 aw. I odnośnie tej torby mam takie pytanie. Czy nie jest ona za duza do noszenia , biegania z torba? zdjecia niestety wielkości nie oddają a i filmów jak na "lekarstwo" poproszę o podzielenie sie opina użytkowników tej torby dziękuje.
Sądzę, że jeśli ktoś używał Tamrac pro 12 a teraz myśli o Lowepro Magnum (żeby pomieścić dużo sprzętu), to raczej o Lowepro 190 musi zapomnieć, mimo że to bardzo fajna torba. Używam jej na wypady, gdzie potrzeba aparatu, lampy i dwóch obiektywów, ale żeby zabrać wszystko, jest stanowczo za mała. Dlatego też taszczę Tamraca pro 12. Myślałem też o tym Magnum, ale to potwór i do tego piekielnie drogi.
timi, zapytaj stig (http://forum.nikoniarze.pl/member.php?u=80)a.
Posiadam. Torba solidnie wykonana i pojemna. Używam raczej do przechowywania sprzętu.
Czyli bieganie z nią na zleceniach raczej odpada ?
Bieganie to raczej odpada, ale przetransportowanie sprzętu w konkretne miejsce jak najbardziej tak.