Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ostaniec

harb
11-02-2014, 11:56
z ostatnich dni, wszystko płynie w oczach

zapraszam

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.com/a/img577/9397/cfwm.jpg)

pozdrawiam :)

jarekf34
11-02-2014, 15:03
Fajna śniegowa czapa :) Bardzo lubię takie odsłony.
Jestem na TAK :)

charmside
11-02-2014, 15:20
Widziałbym to w kwadracie :)

Radek_1
11-02-2014, 20:13
Pogoda nie rozpieszcza od dawna niestety, szczególnie tych co w granicach i nie wyjechali... ;')
W tej odsłonie uwieczniłeś chyba ostatnie pozostałości po marnej zimie. Dobre i to, chociaż ze względu na warunki to bardziej w dokumentację to poszło. Sugestia z kwadratem pewnie warta przemyślenia.
Pozdrawiam

darek_d
11-02-2014, 23:48
Pogoda nie rozpieszcza od dawna niestety, szczególnie tych co w granicach i nie wyjechali... ;')
W tej odsłonie uwieczniłeś chyba ostatnie pozostałości po marnej zimie. Dobre i to, chociaż ze względu na warunki to bardziej w dokumentację to poszło. Sugestia z kwadratem pewnie warta przemyślenia.
Pozdrawiam

Dokładnie, brak światła i dla mnie źle dobrany czas sprawiło, że fotka mocno dokumentacyjna. Do tego podział zupełnie mi tu nie pasuje, myślałem o BW, też nic by nie wyszło...Generalnie każdy element sobie, ale rozumiem chęć fotografowania i za to można pochwalić autora, bo pasja jest najważniejsza.

PABLOOK
12-02-2014, 18:34
Bardzo podobają mi się kolorki. Są delikatne, naturalne, miłe dla oka.
Wydaje mi się, że gdybyś Janku zastosował tutaj dłuższy czas, "Ostaniec" zostałby lepiej wyeksponowany w kadrze. Ale może to tylko moje zamiłowanie do długich ekspozycji jest ;).
Pozdrawiam :).

Nikonozaur
12-02-2014, 19:39
O! Sezon grzybowy otwarty. ;)
W sumie moje wrażenia są zbieżne z Pawłowymi. Wyprasowanie wody wyodrębniłoby grzybka podkreślając jego fakturę, co przy słabym świetle mogłoby dać dobry efekt.

harb
12-02-2014, 20:06
Bardzo podobają mi się kolorki. Są delikatne, naturalne, miłe dla oka.
Wydaje mi się, że gdybyś Janku zastosował tutaj dłuższy czas, "Ostaniec" zostałby lepiej wyeksponowany w kadrze. Ale może to tylko moje zamiłowanie do długich ekspozycji jest ;).
Pozdrawiam :).

zgadzam się , trza nabyć heliopana Panie

a tak na marginesie

Zapraszam wszystkich chętnych na moją kolejną wystawę fotograficzną w Galerii Handlowej Przymorze , Gdańsk ul Obrońców Wybrzeza 1
Temat wystawy "ZIMA", fotografie formatu 75x50cm, 36 zdjeć. Wystawa będzie trwała do 15 marca 2014

http://imageshack.com/a/img198/4427/ur70.jpg

Radek_1
12-02-2014, 20:46
O! Sezon grzybowy otwarty. ;)
W sumie moje wrażenia są zbieżne z Pawłowymi. Wyprasowanie wody wyodrębniłoby grzybka podkreślając jego fakturę, co przy słabym świetle mogłoby dać dobry efekt.

vide Nemeth ... :p

biegly
13-02-2014, 11:17
Ładne kolorki oraz warunki, co do sugestii przez PABLOOKa z dłuższym czasem również się*podpiszę ;)

geralttt
13-02-2014, 11:27
Bardzo fajnie, mi się ruch wody tutaj podoba, nie wisi w zamrożonej powierzchni, a przez to nie jest tak bardzo odrealniony. Myślę, że w tym przypadku pasuje. :)