PDA

Zobacz pełną wersję : Koszykówka Warszawa

Slon
27-12-2013, 03:12
Czy jest na forum czynny amator koszykówki? Chętnie poganiam za piłką, ale niestety wśród znajomych brak zapaleńców ;)

Slon
25-01-2014, 00:08
Nikt? :(

Sendilkelm
25-01-2014, 00:44
Pilkanahali.pl

Ja chcialem korzystac do futsalu ale na razie i tak gram ze znajomymi. Kolezanka z tego korzysta do siatki i sobie chwali

Slon
25-01-2014, 01:26
Pilkanahali.pl

Ja chcialem korzystac do futsalu ale na razie i tak gram ze znajomymi. Kolezanka z tego korzysta do siatki i sobie chwali

ooo, ciekawe. Dzięki!

charlie_kr
26-01-2014, 14:14
kopiemy w gałę w weekendy w warszawie albo otwocku, chętnych nigdy za wiele ;)

Slon
26-01-2014, 16:13
kopiemy w gałę w weekendy w warszawie albo otwocku, chętnych nigdy za wiele ;)

dzieki za propozycje, pozostane przy koszykowce ;)

Pawel.S
26-01-2014, 23:04
Mam namiar i grywam (ostatnio nieregularnie niestety) w niedziele w Podkowie Leśnej. Nie super blisko, poziom też dupy nie urywa, ale atmosfera b. przyjemna - służę kontaktem na priv jak reflektujesz.

Z piłkinahali.pl korzystałem i mi się nie podobało. Straszny chaos, sala na której graliśmy beznadziejna, poziom totalnie losowy, do tego składy też praktycznie losowe, a takie połączenie raczej się nie sprawdza.

Sendilkelm
27-01-2014, 22:49
Z piłkinahali.pl korzystałem i mi się nie podobało. Straszny chaos, sala na której graliśmy beznadziejna, poziom totalnie losowy, do tego składy też praktycznie losowe, a takie połączenie raczej się nie sprawdza.

O dzięki za opinie. Ja słyszałem tylko pozytywnie, ale tak jak pisałem, raczej o siatce.