Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Koszykówka Warszawa

Czy jest na forum czynny amator koszykówki? Chętnie poganiam za piłką, ale niestety wśród znajomych brak zapaleńców

Domyślnie

Pilkanahali.pl

Ja chcialem korzystac do futsalu ale na razie i tak gram ze znajomymi. Kolezanka z tego korzysta do siatki i sobie chwali

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Pilkanahali.pl

Ja chcialem korzystac do futsalu ale na razie i tak gram ze znajomymi. Kolezanka z tego korzysta do siatki i sobie chwali
    ooo, ciekawe. Dzięki!

Domyślnie

kopiemy w gałę w weekendy w warszawie albo otwocku, chętnych nigdy za wiele

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez charlie_kr Zobacz posta
    kopiemy w gałę w weekendy w warszawie albo otwocku, chętnych nigdy za wiele
    dzieki za propozycje, pozostane przy koszykowce

Domyślnie

Mam namiar i grywam (ostatnio nieregularnie niestety) w niedziele w Podkowie Leśnej. Nie super blisko, poziom też dupy nie urywa, ale atmosfera b. przyjemna - służę kontaktem na priv jak reflektujesz.

Z piłkinahali.pl korzystałem i mi się nie podobało. Straszny chaos, sala na której graliśmy beznadziejna, poziom totalnie losowy, do tego składy też praktycznie losowe, a takie połączenie raczej się nie sprawdza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel.S Zobacz posta
    Z piłkinahali.pl korzystałem i mi się nie podobało. Straszny chaos, sala na której graliśmy beznadziejna, poziom totalnie losowy, do tego składy też praktycznie losowe, a takie połączenie raczej się nie sprawdza.
    O dzięki za opinie. Ja słyszałem tylko pozytywnie, ale tak jak pisałem, raczej o siatce.

Uprawnienia umieszczania postów