Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Do roboty...
michasacuer
08-12-2013, 15:35
Na Łódzkich ulicach
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img845.imageshack.us/img845/2166/gee8.jpg)
Piotrek 77
08-12-2013, 15:42
mnie sie podoba, szczegolnie to delikatne panoramowanie. Fajna ramka powstala z lewej i prawej. Troche szkoda ciecia, ale i tak fajnie jest
A mnie się nie podoba. I kadrowo i technicznie. Do tego tytuł wraz zawodem jaki wykonuje ten Pan i jego wyrazem twarzy kojarzy mi się dość pogardliwie w stosunku do tego człowieka.
michasacuer
09-12-2013, 17:29
A mnie się nie podoba. I kadrowo i technicznie. Do tego tytuł wraz zawodem jaki wykonuje ten Pan i jego wyrazem twarzy kojarzy mi się dość pogardliwie w stosunku do tego człowieka.
Tak wiem, tego wykrzyknika miało nie być w temacie, potem przemyślałem sprawę (jeszcze przed twoim postem) i zauważyłem, że mogło to wyjść bardzo władczo ale niestety było już za późno :/
Andrzej1974
12-12-2013, 20:29
Hmm... zdjęcie słabe. Zaś co do tematu (także tego głównego) na zdjęciu to żaden człowiek nie zasługuje na pogardę. Warto o tym pamiętać na przyszłość...
Zgłoś do moda o zmianę tytułu, bo wyszło to mało elegancko. Prostacko znaczy. Foto OK. Trochę takie 3D.
Andrzej1974
14-12-2013, 18:40
Zgłoś do moda o zmianę tytułu, bo wyszło to mało elegancko. Prostacko znaczy. Foto OK. Trochę takie 3D.
Hmm... raczej zgłosiłbym się o usunięcie całego wątku...
Co jest ostre na tym zdjęciu?
Nie wiem czemu czepiacie się tytułu. Nie ma tu nic pogardliwego.
Ja też chodzę do roboty :)
Zdjęcie fajne ze względu na panoramowanie. Nie wiem czy zamierzone ale dzięki tej nieostrości mi się podoba. Bez niej byłoby nieprzyciągające uwagi.
michasacuer
15-12-2013, 17:50
Hmm... zdjęcie słabe. Zaś co do tematu (także tego głównego) na zdjęciu to żaden człowiek nie zasługuje na pogardę. Warto o tym pamiętać na przyszłość...
Już się ustosunkowałem do tematu, że chciałem go potem zmienić ale już było za późno na edycję. Poza tym na pewno chciałem obrazic nieznaną mi osobę na forum o fotografii i pokazać swoją wyższość, że Pan biega z wiadrem i mopem a ja mogę sobie cykać zdjęcia na ulicy ;)
Co do ostrości, kurtka jest ostra, twarz tak sobie.
Panoromowanie nie było zamierzone, miałem ustawiony priorytet czasu na 1/50 i cykałem sobie dla sportu architekturę, a pan po prostu przyciągnął moją uwagę i pstryknąłem na ślepo, a wyszło co wyszło, kwestia gustu. Mi się podoba, dlatego wrzuciłem tutaj by zgarnąć inne opinie, te dobre i złe ;)