Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] 1-wszo listopadowe
Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/a/img36/3828/2znm.jpg)
lubię takie zdjęcia może dlatego że aby to zobaczyć muszę kawałek przejechać, podoba mi się, brakuje mi tylko oddechu na poziomie pierwszoplanowych palików jeszcze pół centymetra z prawej i centymetr (albo tyle ile trzeba żeby się wszystko zmieściło) z lewej.
Podobnie jak Jaś, lobię takie zdjęcia, bo całą Polskę muszę przejechać, żeby takie "klimaty" móc fotografować. Właściwie do tej pory nad morzem byłem tylko latem i zazdroszczę "tubylcą" morza jesiennego, zimowego i wiosennego ;) Wszędzie jest lepiej tam gdzie nas nie ma :)
Wszystko pieknie Darek, kolor, klimat, ale kadr mi nie pasuje...ten niekonczacy sie falochron mi nie gra!
Podobnie jak Jaś, lobię takie zdjęcia, bo całą Polskę muszę przejechać, żeby takie "klimaty" móc fotografować. Właściwie do tej pory nad morzem byłem tylko latem i zazdroszczę "tubylcą" morza jesiennego, zimowego i wiosennego ;) Wszędzie jest lepiej tam gdzie nas nie ma :)
No, nie do końca, ja jestem tubylcom, nad morzem bywam czasem, ale gdzie mi tam do @darko...
jasiugoledowski
03-11-2013, 03:16
wskakując do tematu spodziewałem się nocnych zdjęć na cmentarzu :D
Zostałem miło zaskoczony!
MartinGrey
03-11-2013, 10:32
Światło trafiło Ci się super.
Pięknie zaświeciło, jednak kadr jest trochę mało przemawiający.
.:Gerard:.
03-11-2013, 22:41
Kto rano wstaje .... ten ma ładne światło :), jak Greg77, brakuje trochę lewej ale kolorki piękne uchwyciłeś,
Darku Ty to masz dobrze, blisko do morza, wschody, zachody, walizki mam spakowane, schładzaj :D
Co do palików po lewej, to się też z wami zgadzam, przydało by się tam trochę oddechu
Darku Ty to masz dobrze, blisko do morza, wschody, zachody, walizki mam spakowane, schładzaj :D
Schładzam ;)
Quality988
05-11-2013, 11:11
Zatrzymało mnie to zdjecie na chwile. Podoba mi sie
jacekz40
05-11-2013, 16:51
Miło znowu widzieć twoje fotki Darku :)
Może nie jest naj, naj... ale dobrze się ogląda, dobry klimacior :)