Zobacz pełną wersję : Instrukcja do Metz 58 PL
kfiatek_4
13-04-2007, 12:14
Potrzebuje instrukcje po polsku do lampy błyskowej METZ 58, jeśli ktoś ją posiada lub wie skąd można ją ściągnąć w wersji elektronicznej bardzo proszę o jakiegoś posta. Dziękuję i podaje swój e-mail
[email protected] . Pozdrawiam :)
skontaktuj się z nimi:
http://www.foto-technika.pl/
Alf, Obawiam sie że to nic nie da - właściciel firmy Foto-Technika bardzo nie lubi ludzi kupujących lampy Metza z innej dystrybucji niz jego.
Tak na marginesie - Foto-Technika nie załącza do lamp polskiej instrukcji obslugi w formie elektronicznej, ale zbindowaną paskudną "kserówkę"
mnie tego nie musisz mówić...mam takie 2, ale może sprzedają wersję do 58?
kfiatek_4
18-04-2007, 15:17
Dzięki wielkie za odpowiedz postaram sie do nich napisać, zdam relację z odpowiedzi. Jednak jak ktoś ma dostęp do tej instrukcji z łatwiejszego źródła to proszę o posta lub kontakt. Pozdrawiam.
kfiatek_4
23-04-2007, 11:36
Alf, Obawiam sie że to nic nie da - właściciel firmy Foto-Technika bardzo nie lubi ludzi kupujących lampy Metza z innej dystrybucji niz jego.
Tak na marginesie - Foto-Technika nie załącza do lamp polskiej instrukcji obslugi w formie elektronicznej, ale zbindowaną paskudną "kserówkę"
Napisałem maila do firmy Foto-Technika i oto odpowiedz którą otrzymałem:
Nie było i nie będzie formy elektronicznej ( sami płacimy za tłumaczenie)
Występuje forma drukowana i kosztuje 50 zł + koszt wysyłki
Dodatkowo uprzejmie informuję , żer lampy Metz,a kupione poza naszą
siecią
dystrybucyjną n.p. z tzw europejską kartą gwarancyjną są naprawiane
przez
nas TYLKO ODPŁATNIE i mamy na te lampy też specjalny cennik
To tyle tytułem informacji
Pozdrawiam
Edward Małota
No nie da sie ukryć że nie lubią jak ktoś kupuje Metza nie u nich niestety za instrukcje odbita na xero tak jak napisali życzą sobie 50zł + koszt przesyłki co jest sporą sumą, nie pozostaje mi nic innego jak czekać dalej może ktoś zeskanuje i udostępni tą instrukcje po polsku do Metza 58.
Pozdrawiam