Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Instrukcja do Metz 58 PL

Potrzebuje instrukcje po polsku do lampy błyskowej METZ 58, jeśli ktoś ją posiada lub wie skąd można ją ściągnąć w wersji elektronicznej bardzo proszę o jakiegoś posta. Dziękuję i podaje swój e-mail [email protected] . Pozdrawiam :)

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

skontaktuj się z nimi:
    http://www.foto-technika.pl/
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Alf, Obawiam sie że to nic nie da - właściciel firmy Foto-Technika bardzo nie lubi ludzi kupujących lampy Metza z innej dystrybucji niz jego.
    Tak na marginesie - Foto-Technika nie załącza do lamp polskiej instrukcji obslugi w formie elektronicznej, ale zbindowaną paskudną "kserówkę"
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

mnie tego nie musisz mówić...mam takie 2, ale może sprzedają wersję do 58?
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Dzięki wielkie za odpowiedz postaram sie do nich napisać, zdam relację z odpowiedzi. Jednak jak ktoś ma dostęp do tej instrukcji z łatwiejszego źródła to proszę o posta lub kontakt. Pozdrawiam.

Wink

Cytat Zamieszczone przez Smurf Zobacz posta
    Alf, Obawiam sie że to nic nie da - właściciel firmy Foto-Technika bardzo nie lubi ludzi kupujących lampy Metza z innej dystrybucji niz jego.
    Tak na marginesie - Foto-Technika nie załącza do lamp polskiej instrukcji obslugi w formie elektronicznej, ale zbindowaną paskudną "kserówkę"
    Napisałem maila do firmy Foto-Technika i oto odpowiedz którą otrzymałem:

Nie było i nie będzie formy elektronicznej ( sami płacimy za tłumaczenie)
    Występuje forma drukowana i kosztuje 50 zł + koszt wysyłki
    Dodatkowo uprzejmie informuję , żer lampy Metz,a kupione poza naszą
    siecią
    dystrybucyjną n.p. z tzw europejską kartą gwarancyjną są naprawiane
    przez
    nas TYLKO ODPŁATNIE i mamy na te lampy też specjalny cennik
    To tyle tytułem informacji
    Pozdrawiam
    Edward Małota

No nie da sie ukryć że nie lubią jak ktoś kupuje Metza nie u nich niestety za instrukcje odbita na xero tak jak napisali życzą sobie 50zł + koszt przesyłki co jest sporą sumą, nie pozostaje mi nic innego jak czekać dalej może ktoś zeskanuje i udostępni tą instrukcje po polsku do Metza 58.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów