Zobacz pełną wersję : [ Portret ] ...
Sapphiron
08-09-2013, 21:38
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (https://dl.dropboxusercontent.com/u/59705033/forum/testy/_FLA4156.png)
Sapphiron
09-09-2013, 09:21
i nastała cisza ;)
no jak strzeliłes gniotem to cisza ?
Duza niekształtna klatka i mała główka. Poza fatalna, kadr też - po co tyle góry ? Naprawde nie mam pojęcia dlaczego coś takiego zrobiłeś.
Tnij gore, a model faktycznie dziwnie wyszedl - cieniutka szyjka + ta napieta klata (ktorej za wiele nie ma) to slabe combo (przez takie ulozenie ciala caly tors wyglada tragicznie). Wieje klimatem z oldskulowych reklam dzinsowych, wiec atmosfera na +. Pewnie mozna by jeszcze cos z tego wyrzezbic ale ja sie nie znam.
Sapphiron
09-09-2013, 09:39
Wieje klimatem z oldskulowych reklam dzinsowych, wiec atmosfera na +.
w takim razie nie pozostaje mi nic więcej tylko stwierdzić: Miszyn akompliszd ;)
Może jestem dziwny, ale kadr mi pasuje. Jeszcze bardziej podobają mi się kolory i światło.
No to się różnimy bo akurat kolory mi się nie podobają - wieje pomarańczowym pastelem ślubniakowym. Ale żeby była jasność -wielu ludziom się to bardzo podoba, ja natomiast nie mogę na to patrzeć.
Sapphiron
09-09-2013, 11:28
I to jest proszę państwa piękne :) Różnorodność gustów, różnorodność opinii :)
Dzięki za komentarz :)
Zdjęcie całkiem niezłe na moje oko. Jest klimat. Model rzeczywiście dziwnie ustawiony w stosunku do budowy ciała. Ale przez to zdjęcie tym bardziej interesujące. Nie zawsze musi być wszystko piękne i według kanonów szkolnych przecież. Rzeczywiście przypominają się lata 80-te i pewna letnia beztroska. No i facet, więc to też miła odmiana. Ja jestem na tak. Nawet mimo lekko siermiężnego kadru - też tak się fociło wówczas do różnych pisemek, kalendarzy itp.
Sapphiron
09-09-2013, 22:35
heh... wchodzę na forum, patrze komentarz ;) kto autorem? mOSAd :shock::shock::shock: i mini atak serca, bo pewnie znów dostanę brutalny ale rzeczowy (uff chociaż on) pojazd...
Wchodzę do tematu, patrzę i oczom nie wierzę ;)
Dzięki :)
Art Erie
09-09-2013, 23:11
Mogło być dobrze, gdyby model się tak nie napinał. Co to za ogniskowa, że go tak przerysowało? Prócz tego zauważalny klimat, na plus.
Sapphiron
09-09-2013, 23:21
problem w tym że go nie przerysowało. On na serio ma duże łapy :)
Chyba duzych lap nie widziales ;) To przerysowanie raczej wynika z tego, ze dal barki do tylu, klate napial (a ze slabo zrobiona to smiesznie miesien sie ulozyl) i wyszlo jak wyszlo - domyslam sie, ze pod plecy mozna mu wsadzic worek cementu przy tej pozie;)
josephebeloki
10-09-2013, 15:55
Mi to przypomina jakby Pan czekał na Panią za stodołą... :)
A tak na poważnie, to jest to dosyć ciekawa fotka, dobrze, że są te numerki białe przy głowie na deskach. Niezłe...
A ja bym stanął bardziej pod kątem do ściany tej stodoły(?) i powiedział modelowi żeby się tak dziwnie nie naprężał; brak mi luzu ale kolory bdb.
nied0bry
19-09-2013, 10:38
A mnie to wygląda na odpoczynek po robocie. Lekki uśmiech na twarzy, rączki w kieszeniach, luzik... Btw, nikt nie widzi, że opiera się o wagon?
Kolory na +, jest klimacik.
pozdr,
kris
Wagon? Nie pomyślałem. A luziku jednak nie dostrzegam; facet nienaturalnie się napina... Zresztą, jak to facet ;)
Zdjęcie nie jest złe, tylko po co ta napinka ? To jedyny aspekt który psuje tą fote.
krzychun
22-09-2013, 08:33
Też po wejściu do wątku miałem pytać czy analog, widzę że wszyscy wyczuli dawny klimat. Ogólnie na +.