Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: ...

Domyślnie

i nastała cisza

Domyślnie

no jak strzeliłes gniotem to cisza ?
    Duza niekształtna klatka i mała główka. Poza fatalna, kadr też - po co tyle góry ? Naprawde nie mam pojęcia dlaczego coś takiego zrobiłeś.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Tnij gore, a model faktycznie dziwnie wyszedl - cieniutka szyjka + ta napieta klata (ktorej za wiele nie ma) to slabe combo (przez takie ulozenie ciala caly tors wyglada tragicznie). Wieje klimatem z oldskulowych reklam dzinsowych, wiec atmosfera na +. Pewnie mozna by jeszcze cos z tego wyrzezbic ale ja sie nie znam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Wieje klimatem z oldskulowych reklam dzinsowych, wiec atmosfera na +.
    w takim razie nie pozostaje mi nic więcej tylko stwierdzić: Miszyn akompliszd

Domyślnie

Może jestem dziwny, ale kadr mi pasuje. Jeszcze bardziej podobają mi się kolory i światło.
    N D800, D750, 10.5/2.8G, 16-35/4.0VR, 20/1.8G, 24/1.4G, 35,50,85/1.8G, 60/2.8D, 70-200/2.8GVRII | S 35/1.4

La
    Gość

Domyślnie

No to się różnimy bo akurat kolory mi się nie podobają - wieje pomarańczowym pastelem ślubniakowym. Ale żeby była jasność -wielu ludziom się to bardzo podoba, ja natomiast nie mogę na to patrzeć.

Domyślnie

I to jest proszę państwa piękne Różnorodność gustów, różnorodność opinii

Dzięki za komentarz

Domyślnie

Zdjęcie całkiem niezłe na moje oko. Jest klimat. Model rzeczywiście dziwnie ustawiony w stosunku do budowy ciała. Ale przez to zdjęcie tym bardziej interesujące. Nie zawsze musi być wszystko piękne i według kanonów szkolnych przecież. Rzeczywiście przypominają się lata 80-te i pewna letnia beztroska. No i facet, więc to też miła odmiana. Ja jestem na tak. Nawet mimo lekko siermiężnego kadru - też tak się fociło wówczas do różnych pisemek, kalendarzy itp.

Domyślnie

heh... wchodzę na forum, patrze komentarz kto autorem? mOSAd i mini atak serca, bo pewnie znów dostanę brutalny ale rzeczowy (uff chociaż on) pojazd...
    Wchodzę do tematu, patrzę i oczom nie wierzę

Dzięki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów